Ελένη Φουρέιρα: Έχω στραβά δόντια, μικρό στήθος και κυτταρίτιδα!

22:30 10/5/2011 - Πηγή: 24wro
Γιατί και οι τραγουδίστριες με τα εκπληκτικά πόδια έχουν ελαττώματα...
όπως η Ελένη Φουρέιρα που δε δίστασε σε συνέντευξη της να αποκαλύψει τα εμφανή και μη ελαττώματά της, αποκαλύπτοντας καταρχήν ότι είναι λαίμαργη.


Στη συνέχεια δε διστάζει να παραδεχθεί ότι έχει στραβά δόντια, μικρό στήθος αλλά και κυτταρίτιδα. «Έχω πάρει 3-4 κιλάκια και νιώθω τέλεια, έχω κάνει και κοιλίτσα. Τρώω, είμαι πολύ λαίμαργη, το έχω από μικρή αυτό. Μπορεί να φάω 5-6 φορές την ημέρα σε τεράστιες ποσότητες. Απλώς έχω τη γνώση να καταλάβω πότε γίνομαι κοιλιόδουλη», αποκαλύπτει, γεγονός που σημαίνει ότι δε θέλει να είναι μια αψεγάδιαστη Barbie.


Kαι κάπου εκεί ξεκινά η ανατομία. «Έχω στραβό διάφραγμα. Τα δόντια μου είναι στραβά και μου αρέσουν πάρα πολύ. Το στήθος μου είναι επίσης μικρό και μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω κυτταρίτιδα, όπως όλες οι γυναίκες. Γιατί πρέπει να είναι όλα τέλεια; Δε θέλω να φτιάξω κάτι πάνω μου».


Βέβαια το χρώμα του δέρματός της το έχει «φτιάξει» λίγο, αφού πριν λίγο καιρό είχαν βγει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα πρώτα της μουσικά βήματα και η επιδερμίδα της ήταν...κατάλευκη!
Keywords
Αναζητήσεις
φουρειρα μικρο στήθος , foureira dontia
Τυχαία Θέματα