Ελεύθερη μετά τη νέα σύλληψή της για χρέη η Νότα Γαβαλά

16:00 5/7/2013 - Πηγή: 24wro
Ελεύθερη αφέθηκε μετά τη νέα σύλληψή της για χρέη προς το δημόσιο η αδελφή του Λάκη Γαβαλά Νότα....

Η 51χρονη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη, από αστυνομικούς της Νέας Ερυθραίας με την ιδιότητα της εντεταλμένης συμβούλου ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 1.561.559,87
ευρώ.

Μετά τη σύλληψή της η Νότα Γαβαλά οδηγήθηκε στην εισαγγελία όπου και της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, από όπου και αποχώρησε ελεύθερη μετά από αναβολή που ζήτησε και έλαβε από το δικαστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Γαβαλά και ο αδελφός της Λάκης Γαβαλάς, αποφυλακίστηκαν στις 24 Ιουνίου, βάση απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Με την απόφαση ο Λ. Γαβαλάς καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξη με αναστολή για τα χρέη του προς το ελληνικό Δημόσιο, ύψους περίπου 17 εκατ. ευρώ, υπόθεση για την οποία προφυλακίστηκε όπως και η αδελφή του για περίπου 15 μήνες.

Το δικαστήριο καταδίκασε ακόμη σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή τους άλλους δύο κατηγορούμενους, δηλαδή τη Νότα Γαβαλά αλλά και τον πρώην σύζυγό της, που επίσης αντιμετώπιζε κατηγορίες για την υπόθεση και είχε προφυλακιστεί.

Ακόμη επέβαλε στους κατηγορούμενους εγγύηση 2.000 ευρώ αλλά και υποχρεωτική εμφάνισή τους στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα