Εκτός ορίων πολιτική σύγκρουση Κυριάκου - Φαήλου

18:21 18/11/2011 - Πηγή: 24wro
Επίθεση στο σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλο Κρανιδιώτη…
εξαπέλυσε σε συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή πρόσφατες τοποθετήσεις του πρώτου όσον αφορά και στις διαγραφές του Π. Καμμένου και Σ. Χατζηγάκη.

Χθες, ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε σε εκπομπή της ΝΕΤ ότι «οι φιλελεύθεροι είναι μειοψηφία μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Να
μιλά για τη ΝΔ ένας όψιμος νεοδημοκράτης και να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές που έχουν δώσει αγώνες για τη ΝΔ, νομίζω ότι είναι ολίγον άκομψο» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι γνωστοί οι αγώνες του για τον Οτζαλάν και τον Αραφάτ, αλλά για τη ΝΔ, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει δώσει κανέναν αγώνα» συμπλήρωσε.

Αντιδρώντας άμεσα, ο κ. Κρανιδιώτης έδωσε σκληρή απάντηση στον κ. Μητσοτάκη: «Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, τη Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγιά μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος. Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμά του».

Απαντώντας στις αιχμές του κ. Μητσοτάκη ότι «δεν έχει δώσει κανέναν αγώνα» για τη ΝΔ, ο σύμβουλος του κ. Σαμαρά τόνισε ότι «στις 4 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα ΝΔ και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά».

«Κάποιοι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται» πρόσθεσε με νόημα...
Keywords
Τυχαία Θέματα