Εκλογές ζήτησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

19:25 8/6/2011 - Πηγή: 24wro
Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύσεις να πάει σε εκλογές...
Την ανάγκη να ενισχυθεί η ανάπτυξη ώστε να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας, υπογράμμισε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, η Ελλάδα αντιμετωπίζει πιέσεις από παντού. Από την πολιτική της κυβέρνησης, από τους εταίρους που στραγγαλίζουν την χώρα και από τις πλατείες,
καθώς ο κόσμος δεν μπορεί να δεχτεί τη συρρίκνωση της ζωής του.

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι έχουν εγκλωβιστεί σε αυτό το τρίπτυχο και κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύσεις.

Όπως είπε «αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύσεις να πάει σε εκλογές».

Διευκρινίζοντας, ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι «πάγια θέση μου είναι ότι δεν μπορούμε κάθε λίγο και λιγάκι να κάνουμε εκλογές, Οι εκλογές πρέπει να γίνονται ανά 4 χρόνια για να υπάρχει σταθερότητα. Από εκεί κι έπειτα ξέρω ότι οι εκλογές είναι μια ανηφόρα που στις στροφές κρύβονται πάρα πολλά επικίνδυνα μονοπάτια όταν έχουμε μπροστά την διαχείριση μιας οικονομικής κρίσης που τείνει να γίνει οικονομική απειλή για τον τόπο. Όμως όταν η δημοκρατία κλυδωνίζεται υπάρχει μόνο μια βαλβίδα εκτόνωσης, να μιλήσει ο κόσμος και να μας πει ότι επιθυμεί. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των εκλογών».

Ερωτηθείς για το κίνημα των αγανακτισμένων, τόνισε ότι «πρέπει να καταλάβουμε ότι όλος αυτός ο κόσμος ο οποίος έχει βγει στους δρόμους έχει δίκιο. Προφανώς είναι αγανακτισμένοι για τα όσα κακώς έχουν συμβεί στη χώρα. Είναι αγανακτισμένοι για την συρρίκνωση της ποιότητας της ζωής, για την βίαιη προσαρμογή που καλούμαστε όλοι να κάνουμε. Από εκεί κι έπειτα όμως πρέπει να βγούμε και να πούμε αλήθειες. Ποια είναι τα πραγματικά δεδομένα και τι επιλογές έχουμε και τι προτείνει ο καθένας από εμάς».
Keywords
Τυχαία Θέματα