Εκλογές τώρα ζητεί το ΚΚΕ

12:31 3/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ούτε δημοψήφισμα, ούτε άλλη κυβέρνηση... «Ο λαός έχει μόνο να χάσει και από τις όποιες αλλαγές γίνουν στο ΠΑΣΟΚ ή από τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας», αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις καλώντας τους πολίτες να απορρίψουν «κάθε προσπάθεια των αστών πολιτικών να διαμορφώσουν σχήματα της λεγόμενης
εθνικής συνεννόησης. Πρόκειται για σχεδιασμούς σφαγιασμού του λαού, στους οποίους πρωτοστατεί το ευρωενωσιακό κεφάλαιο, μαζί του και το ελληνικό».

Οι τελευταίες εξελίξεις, λέει το ΚΚΕ, επιβεβαιώνουν το «αποκρουστικό πρόσωπο της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ», που είναι μια γροθιά με τα ελληνικά αστικά κόμματα.

«Το δίλημμα είναι με το λαό ή με τα μονοπώλια, τρίτος δρόμος δεν υπάρχει», αναφέρει το ΚΚΕ και καταλήγει: «Ούτε δημοψήφισμα, ούτε άλλη κυβέρνηση. Εκλογές τώρα και λαϊκή οργάνωση παντού, σε κάθε τόπο δουλειάς και κατοικίας. Να μην υποκύψει ο λαός στον εκβιασμό. Οι λαϊκές μάζες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να περάσουν τώρα σε συμπόρευση με το ΚΚΕ. Να αντεπιτεθούμε με στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων».


Keywords
Τυχαία Θέματα