Έκαναν κόλαση την ζωή μιας κομμώτριας στη Ρόδο

23:16 17/11/2011 - Πηγή: 24wro
Την βοήθεια της... Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου αναγκάστηκε να ζητήσει μια κομμώτρια που κατοικεί στο νησί, η ζωή της οποίας έχει γίνει πραγματική κόλαση εδώ και έξι μήνες, όταν βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων που… τοιχοκολλούν (!) υβριστικά και συκοφαντικά κείμενα με αισχρό περιεχόμενο έξω από το μαγαζί και το σπίτι της!
Οι δράστες γράφουν με κεφαλαία γράμματα ότι διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις με αλλοδαπούς και παντρεμένους άντρες, ότι συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια και ότι είναι ελευθέριων ηθών, με αποτέλεσμα να έχει κλονιστεί η σχέση που διατηρεί εδώ και δέκα χρόνια με τον σύντροφό της
και να γίνονται αποδέκτες σχολίων οι γονείς και τα αδέλφια της! Μάλιστα, οι άγνωστοι έχουν επεκτείνει την δράση τους και στο facebook, μέσω του οποίου την εξυβρίζουν με εικονικό όνομα.
Πέρα από τις επιπτώσεις που έχει στην υπόληψη της άτυχης γυναίκας η συνεχής ανάρτηση κειμένων με υβριστικό περιεχόμενο, έχει αρχίσει να φοβάται και για την σωματική της ακεραιότητα. Ήδη δέχεται κλήσεις στο κινητό της σε ακατάλληλες ώρες από άγνωστο που κλείνει αμέσως, ενώ στις 16 Ιουλίου βρήκε νεκρό στην αυλή της τον σκύλο της, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας! Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Ρόδου να διερευνήσει τις καταγγελίες και να εντοπίσει τον ή τους δράστες.


Keywords
Τυχαία Θέματα