Έκαναν ανάληψη από ATM με κλεμμένη κάρτα

12:27 30/1/2012 - Πηγή: 24wro
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία των τραπεζικών του λογαριασμών είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητό του ένας 49χρονος στο ...Ηράκλειο Κρήτης και λίγο έλειψε να το πληρώσει ακριβά! Δυο αλλοδαποί που διέρρηξαν το όχημα και τα πήραν, κόντεψαν να… αδειάσουν τις καταθέσεις του, αλλά τους πρόλαβαν οι αστυνομικοί!
Οι άνδρες της Ασφαλείας που ειδοποιήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Ι.Χ. για την κλοπή και τη λεία των δραστών, έκαναν περιπολίες γύρω από τις
τράπεζες της πόλης με την ελπίδα ότι οι διαρρήκτες θα έσπευδαν να αξιοποιήσουν τις δύο κάρτες ανάληψης, τα δύο βιβλιάρια καταθέσεων και το μπλοκ επιταγών που είχαν κλέψει.
Ευτυχώς για τον 49χρονο, οι δύο Πακιστανοί ηλικίας 32 και 36 χρόνων δεν τους διέψευσαν κι έτσι συνελήφθησαν, ενώ προσπαθούσαν να κάνουν ανάληψη από ένα ATM! Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.
Έκανε το λάθος να αφήσει μια τσάντα με 1.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα στο αυτοκίνητό του, ένας 37χρονος στην Ημαθία και τρεις περαστικοί που τον είδαν, έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την απροσεξία του! Έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου, άρπαξαν την τσάντα και το έβαλαν στα πόδια. Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης συνέλαβαν σε αγροτική περιοχή του Πλατέος Ημαθίας τον έναν από τους δράστες ηλικίας 35 χρόνων που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βέροιας, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.
Keywords
Τυχαία Θέματα