Έγινε τραγουδιστής γιατί…

14:13 3/6/2012 - Πηγή: 24wro

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη... παραχώρησε σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος δηλώνει ότι δεν έγινε τραγουδιστής για τα χρήματα. Μιλά για τα προσωπικά του και για τους ομοφυλόφιλους.

«Ο λόγος που έγινα τραγουδιστής δεν ήταν τα χρήματα. Και εξακολουθεί να μην είναι. Είναι γιατί πραγματικά αγάπησα το τραγούδι και τη μουσική και θεώρησα ότι μέσα από αυτό μπορώ να ζήσω και να αναπνέω και να νιώθω υγιής. Να κάνω αυτή τη δουλειά χωρίς να βρίζω από μέσα μου. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό» αναφέρει ο ανερχόμενος τραγουδιστής στο περιοδικό «Glam».

Όσον
αφορά τα προσωπικά του αποκάλυψε ότι δεν είναι ερωτευμένος: «Δεν είμαι με κανέναν, είμαι μόνος μου. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για όποια ενδιαφέρεται…».

Τέλος, όταν τον ρώτησαν για τους ομοφυλόφιλους, απάντησε: «Είναι μέσα στη ζωή μας. Το γουστάρω, το αποδέχομαι… Θεωρώ ότι είναι φυσικό, με ποια έννοια, ότι όταν κάτι υπάρχει δεν μπορείς να πεις ότι είναι αφύσικο, αφού υπάρχει. Άρα, λοιπόν, πιστεύω ότι πρέπει να ζούμε με όλο αυτό, να το αποδεχτούμε, είναι κάτι που δεν ενοχλεί κανέναν».
Keywords
Τυχαία Θέματα