Έφοδος της Δίωξης αποκάλυψε μεγάλη ποσότητα και εργαστήριο ηρωίνης

19:02 5/4/2012 - Πηγή: 24wro
Συνελήφθησαν στην Αθήνα από αστυνομικούς... της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών δύο Αλβανοί και μία Ελληνίδα, ηλικίας 37, 28 και 37 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και για εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφορίας για οργανωμένη ομάδα, η οποία διακινεί ποσότητες ναρκωτικών σε ΡΟΜΑ αλλά και άλλους
μικροεμπόρους, κυρίως στις περιοχές των Αχαρνών και Ζεφυρίου, εντόπισαν τους δράστες, καθώς και σπίτι που χρησιμοποιούσαν σαν χώρο αποθήκευσης, νόθευσης και επανασυσκευασίας ηρωίνης και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν.
Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας, κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 12,975 κιλών, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 38 γραμμ., ένα υποπολυβόλο με γεμιστήρα και 10 σφαίρες, ένα περίστροφο με 5 σφαίρες, 121 σφαίρες, 4.390 €, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα, δύο Ι.Χ αυτοκίνητα και ένα πλήρες εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα