Έχουν φωτογραφίες με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να κάνουν σεξ

09:23 17/9/2012 - Πηγή: 24wro
Πολύ θυμωμένοι παραμένουν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, καθώς δεν μπορούν να...
χωνέψουν ότι ολόκληρος ο πλανήτης είδε τα κάλλη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ!

Ωστόσο φαίνεται πως τα προβλήματά τους δεν έχουν τελειώσει…

Η εκδότρια του περιοδικού Closer, Laurence Pieau, που πρωτοδημοσίευσε τις φωτογραφίες, υπαινίχθηκε σε συνέντευξή της ότι έχει στην κατοχή της πικάντικες φωτογραφίες μεταξύ του πριγκιπικού ζεύγους, αλλά δεν έχει αποφασίσει να τις δημοσιεύσει. Μάλιστα εκτιμάται ότι άφησε αυτά τα υπονοούμενα, ώστε το πριγκιπικό ζεύγος να υποχωρήσει με τη δίωξη εις βάρους της, γιατί αλλιώς μπορεί να βρεθεί στη φυλακή ακόμα και για έναν χρόνο!

Η φρενίτιδα πάντως για τις φωτογραφίες καλά κρατεί. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το σάιτ YouPorn.com προσφέρει γη και ύδωρ, ήτοι πολλά χρήματα, για να αγοράσει τις σεξουαλικές φωτογραφίες μεταξύ Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο διευθυντής του περιοδικού Corey Price έστειλε επιστολή στην εκδότρια του περιοδικού Closer όπου αναφέρει ότι «δεσμευόμαστε ότι θα δημοσιεύσουμε το υλικό νόμιμα και έχουμε έτοιμη επιταγή φτάνει να ορίσετε εσείς την τιμή!».

Σήμερα οι δικηγόροι του Ουίλιαμ και της Κέιτ θα ζητήσουν από δικαστήριο στο Παρίσι να επιβάλλει απαγόρευση της κυκλοφορίας των φωτογραφιών της πριγκίπισσας και να αποσυρθούν τα τεύχη του Closer από την αγορά. Βέβαια τώρα είναι λίγο αργά για αυτό, καθώς όχι μόνο το περιοδικό έχει μοσχοπουλήσει, αλλά πλέον βρίσκεται σε δημοπρασία στο eBay στην τιμή των 31 λιρών, αντί για 1,20 που κάνει κανονικά. Και δεν είναι μόνο τα έντυπα που έχουν να αντιμετωπίσουν, αλλά και το Διαδίκτυο καθώς η φωτογραφία πλέον βρίσκεται κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι δικηγόροι θα ζητήσουν να διωχθεί και ο φωτογράφος που τράβηξε τα επίμαχα καρέ. Άλλωστε και να γίνουν δεκτά όσα θέλουν οι δικηγόροι, αυτό θα έχει ισχύ μόνο στη Γαλλία, επομένως ο αγώνας που έχει ξεκινήσει το πριγκιπικό ζευγάρι μάλλον μοιάζει να είναι άνευ περιεχομένου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ιταλικό περιοδικό «Chi» το οποίο, όπως και το γαλλικό «Closer» ανήκει στον όμιλο Μοndatori (ανήκει κατά 50% και πλέον στον όμιλο Fininvest του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι) λέει ότι υπάρχουν περισσότερες από 200 γυμνές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Kate Middleton και ετοιμάζεται να δημοσιεύσει αρκετές από αυτές.

protothema.gr
Keywords
Αναζητήσεις
keitna sex
Τυχαία Θέματα