Δύσκολες ώρες για μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή

12:19 1/3/2012 - Πηγή: 24wro
Δύσκολες ώρες περνάει ο ...
Μιχάλης Μενιδιάτης. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών με βαριάς μορφής πνευμονία.

Πριν από δεκατέσσερις μέρες, μετά από ένα γερό κρυολόγημα σήκωσε πολύ υψηλό πυρετό που δεν έλεγε να πέσει. Βλέποντας την κατάσταση της υγείας του μέρα με τη μέρα να επιδεινώνεται, η γυναίκα του τον μετέφερε σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Οι γιατροί διέγνωσαν βαριάς μορφής πνευμονία καθιστώντας άμεση την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.
Δέκα ολόκληρες μέρες ο Μενιδιάτης υποβλήθηκε σε πολύ ισχυρή φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πριν δύο μέρες πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε σπίτι του προσπαθώντας να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να σταθεί στα πόδια του. Αρκετά εξασθενημένος, αναρρώνει στο σπίτι του με τις φροντίδες της αγαπημένης του συζύγου Χρύσας που επί τριάντα οκτώ συνεχή χρόνια μοιράστηκε μαζί του όλες τις χαρές και τις λύπες που τους πρόσφερε η κοινή τους ζωή.

«Ο Μιχάλης συνηθίζει τακτικά να επισκέπτεται τους φίλους του στη Χασιά. Την τελευταία φορά που πήγε, κρύωσε πολύ και του ανέβηκε 39,8 πυρετός. Ευτυχώς, πήγαμε έγκαιρα στο νοσοκομείο και προλάβαμε τα χειρότερα. Μείναμε δέκα ολόκληρες μέρες μέσα» επιβεβαιώνει στην Espresso, η σύζυγός του Χρύσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα