Δυο κλοπές-μαμούθ σε κοσμηματοπωλεία ξενοδοχείων μέσα σε ένα μήνα

15:52 18/6/2012 - Πηγή: 24wro
Σε πονοκέφαλο για την ασφάλεια...
Ρεθύμνου έχουν εξελιχθεί οι δυο υποθέσεις κλοπής σε δυο κοσμηματοπωλεία ξενοδοχείων της πόλης που σημειώθηκαν με διαφορά περίπου ενός μήνα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν τους γρίφους με τις έρευνες να κινούνται προς κάθε κατεύθυνση αξιοποιώντας στοιχεία και άλλες πληροφορίες.

Και στις δύο περιπτώσεις λεία των δραστών δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητη. Το αντίθετο μάλιστα αφού στην πρόσφατη περίπτωση οι δράστες έγιναν καπνός με κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ ενώ στη δεύτερη με 500.000 ευρώ! Και τα δυο περιστατικά "έσκασαν" Κυριακή...

Συγκεκριμένα
χτες το πρωί άγνωστοι αφού απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο ξενοδοχείου στη Σκαλέτα και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ

Πριν από περίπου ένα μήνα στις 20 Μαΐου οι μια κλοπή-μαμούθ σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο ξενοδοχείου στον Πηγιανό Κάμπο.

Οι υπεύθυνοι του κοσμηματοπωλείου διαπίστωσαν πως η πόρτα του καταστήματος είχε παραβιαστεί και οι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει από τις προθήκες δεκάδες κοσμήματα αξίας 500 χιλιάδες ευρώ. Οι δράστες δεν έγιναν αντιληπτοί παρότι σύμφωνα με τα στοιχεία η κλοπή σημειώθηκε στο χρονικό διάστημα από τις 7.30 ως τις 8 το πρωί της Κυριακής και στο ξενοδοχείο υπήρχε κόσμος.
Keywords
Τυχαία Θέματα