Δύο γυναίκες, μία παρεξήγηση και ένας billionaire εφοπλιστής

21:30 11/9/2011 - Πηγή: 24wro
Μετά τα πρόσφατα νέα περί χωρισμού του billionaire εφοπλιστή από την εδώ και 12 χρόνια σύντροφό του…
τη σκηνοθέτιδα Αντζελα Ισμαήλου, ο Γιώργος Οικονόμου βρέθηκε άθελά του πρωταγωνιστής σε -φανταστικά- σενάρια περί νέας σχέσης. Η Πάολα Βαγιωνή, που πλέον βρίσκεται σε διάσταση με τον εφοπλιστή Κωνσταντίνο Τσακίρη, έγινε βορά στα λάθος πληροφορημένα κοσμικά πηγαδάκια που ως συνήθως αρέσκονται να αναπαραγάγουν ανυπόστατα κουτσομπολιά.

Σημασία
έχει ότι οι φήμες περί δήθεν σχέσης της με τον πρώην σύντροφο της Αντζελας Ισμαήλου όχι μόνο δεν ισχύουν, αλλά σόκαραν, σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον, τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της. Και πώς αλλιώς άλλωστε, αφού όσοι τους συναναστρέφονται ξέρουν πολύ καλά ότι ο Γιώργος Οικονόμου ανήκει εδώ και χρόνια στον κοινωνικό κύκλο της Πάολας Βαγιωνή μέσω της φιλικής αλλά και επαγγελματικής σχέσης του με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, εφοπλιστή και πρώην πρόεδρο του Πανιωνίου.

Η παρουσία, όμως, του Γιώργου Οικονόμου σε πρόσφατο πριβέ δείπνο που παρέθεσε η Πάολα Βαγιωνή στο σπίτι της στο Ψυχικό, ήρθε κι έδεσε με τα καλέσματα που έκανε ο ίδιος στο κότερό του, όπου μία από τις προσκεκλημένες του έμοιαζε με την κυρία Βαγιωνή. Κι εκεί το γαϊτανάκι των λανθασμένων εντυπώσεων οδήγησε σε δήθεν hot είδηση περί σχέσης τους, ενώ την ίδια στιγμή η Αντζελα Ισμαήλου πρόβαρε τις τουαλέτες που θα άλλαζε στο Φεστιβάλ της Βενετίας
Keywords
Αναζητήσεις
λελα βαγιωνη, γυναικες εφοπλιστων
Τυχαία Θέματα