Δόξα και τιμή στον εξάστερο

11:44 29/5/2012 - Πηγή: 24wro
Σε γιορτή νίκης και παράλληλα προετοιμασία για τη μάχη του ΣΕΦ...
θέλουν να μετατρέψουν το ματς της Τετάρτης (30/05) 20.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού
Δεν υπάρχει ούτε ένας οπαδός του Παναθηναϊκού που να μην επιδιώκει –πάση θυσία- την εξασφάλιση μιας θέσης στο ΟΑΚΑ, για να βρεθεί δίπλα στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης και να τους οδηγήσει στη νίκη - ισοφάριση επί του Ολυμπιακού.
Δεν
υπάρχει ούτε… μισός, που να πιστεύει ότι ο «εξάστερος» δεν θα κάνει το καθήκον του, να πάει τη σειρά στο 2-2 και πλέον να μεταφέρει το άγχος στην ερυθρόλευκη πλευρά, για το μεγάλο τελικό των τελικών, το ερχόμενο Σάββατο στο ΣΕΦ.
Και η «παράσταση» της Τετάρτης θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία της φιέστας που απαιτείται για την αποθέωση των παικτών του Ζοτς. Για όλα όσα έχουν προσφέρει στον κόσμο του τριφυλλιού, για όλα όσα έχουν προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. Αλλωστε, αυτό είναι και το τελευταίο φετινό ραντεβού του Παναθηναϊκού με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ και κοινή επιθυμία όλων είναι να μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή. Μια γιορτή που θα αποτελεί παράλληλα και την προετοιμασία για το μεγάλο ματς του Σαββάτου. Και με το ραντεβού να ανανεώνεται, αμέσως μετά τη μάχη του ΣΕΦ, για την αποθέωση των πρωταθλητών εφόσον στο Φάληρο έχουν κάνει τη μεγάλη ανατροπή και έχουν ρίξει τον Ολυμπιακό στα σχοινιά, αφήνοντάς τον στη μακρινή ανάμνηση του τελευταίου τίτλου που κατέκτησε το 1997.
Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος για τον Ομπράντοβιτς, αυτός είναι ο μοναδικός… δρόμος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και την παρέα του. Γνωρίζουν ότι έχουν τις δυνατότητες να κάνουν τη διαφορά στα δύο παιχνίδια που απομένουν, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση στο ΣΕΦ να ξαναεμφανίσουν την εικόνα που έδειξαν στο πρώτο και το τρίτο. Και φυσικά, ξέρουν καλά ότι αυτή η ομάδα είναι γεννημένη για τα δύσκολα…

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα