Δ.ΝΟΜΙΚΟΥ: Θέλω να πάρω το πτυχίο μου

10:25 18/11/2012 - Πηγή: 24wro
Δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στη ζωή της γιατί της αρέσει πολύ όπως είναι σήμερα...
Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για τον Χρήστο Χολίδη, τη σχέση του με τους γονείς της και την επιμονή της να πάρει το πτυχίο.
Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Real News, δηλώνει ότι ο γάμος δεν είναι στα σχέδια της «Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Όταν είναι να γίνει, θα γίνει. Προς το παρόν μου αρέσει η ζωή μου έτσι
ακριβώς όπως είναι».

Στην ερώτηση αν οι γονείς της συμπαθούν τον Χρήστο Χολίδη η Δούκισσα Νομικού απαντά ότι οι γονείς της πάντα στηρίζουν τις επιλογές της: «Δύσκολα επηρεάζομαι και ακόμα πιο δύσκολα μπορεί κάποιος να μου αλλάξει γνώμη. Όχι γιατί είμαι ξεροκέφαλη αλλά κυρίως γιατί έχω ισχυρή άποψη, την οποία υποστηρίζω μέχρι το τέλος. Θέλω ακόμη και τα λάθη μου να είναι δικά μου λάθη».

Η Δούκισσα Νομικού δηλώνει ακόμη της αρέσει να ζηλεύει αλλά και να τη ζηλεύουν λίγο, ενώ απαντώντας τι είναι αυτό που την γοητεύει σε έναν άντρα λέει «Αν είμαι ερωτευμένη μαζί του, τα πάντα».

Και μπορεί τα επαγγελματικά να πηγαίνουν πολύ καλά, η Δούκισσα Νομικού όμως δηλώνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην ΑΣΟΕΕ.

«Το έβαλα στόχο, διαβάζω, κάνω εργασίες και δίνω τα μαθήματα που είχα αφήσει. Καιρός ήταν γιατί το μόνο που με έκανε να νιώθω ενοχές και τύψεις ήταν το γεγονός ότι είχα αφήσει πίσω τη σχολή μου».

newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα