ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ: Ο σύντροφός μου έπαιρνε τα καλλυντικά μου,τώρα έχει τα... δικά του!

22:06 5/9/2011 - Πηγή: 24wro
Στην αρχή φωτογραφίζονται μαζί όλο αγάπες και λουλούδια. Μετά... που αρχίζουν τα δύσκολα, χωρίζουν, ή στην καλύτερη περίπτωση κάνουν ένα διάλειμμα λίγων μηνών και επανέρχονται. Στο τέλος, ο ένας «δίνει» και μάλιστα στεγνά τον άλλο…
Ο λόγος αυτή τη φορά για την Liz Hurley και τον σύντροφό της Shane Warne. Η διάσημη ηθοποιός που μίλησε για την σχέση της με τον αθλητή του κρίκετ είπε ότι ο αγαπημένος της χρησιμοποιούσε συχνά τα δικά της καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς. Αλλά πλέον έχει σταματήσει να το κάνει γιατί έχει αγοράσει τα… δικά του!
«Είναι αλήθεια. Άλλωστε οι περισσότεροι σύντροφοι
που είχα στην ζωή μου το έκαναν. Αλλά ιδίως ο Shane, χρησιμοποιούσε συχνά τα δικά μου καλλυντικά. Όταν του είπα ότι αυτό δεν είναι και τόσο… συνηθισμένο, εκείνος σταμάτησε να τα παίρνει, γιατί πήρε τα δικά του», δήλωσε.
Πάντως ο διάσημος αθλητής «δίνει μάχη» για να διαψεύσει και μάλιστα κατηγορηματικά όσους υποστηρίζουν ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα του και δη το πρόσωπό του. «Μου αρέσει να προσέχω την εικόνα μου. Γυμνάζομαι, τρέχω και είμαι 78 κιλά, την στιγμή που όταν έπαιζα κρίκετ ζύγιζα πάνω από 90. Το γεγονός ότι δεν πίνω μπύρες και δεν τρώω ό,τι βρω μπροστά μου, δεν σημαίνει ότι έχω κάνει και πλαστική», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες σε ραδιοφωνική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος.
Μεταξύ μας πάντως, στις τελευταίες φωτό του που δημοσίευσε η Daily Mail, τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε. Τώρα, πώς γίνεται μόνον με υγιεινή διατροφή να έχεις τσίτα την μούρη και να είσαι λες και βγήκες μόλις από το χειρουργείο, θα σας γελάσουμε… Φαίνεται θα κάνουν πουλάκια τα μάτια μας… Ακόμη δεν έχει διευκρινισθεί εάν οι δυο τους είναι μαζί ή όχι. Πάντως μετά από αυτό, δεν το νομίζουμε...
Keywords
Τυχαία Θέματα