Διευκολύνει τη δικαιοσύνη ο Ψωμιάδης

12:11 11/11/2011 - Πηγή: 24wro
Καμία υπόσταση δεν έχουν τα δημοσιεύματα από τα Σκόπια που θέλουν τον Μάκη Ψωμιάδη να ζητάει πολιτικό άσυλο στη...
συγκεκριμένη χώρα. «Ο κ. Ψωμιάδης έχει συναινέσει ήδη στην έκδοσή  του», δήλωσε στο Onsports ο δικηγόρος του συλληφθέντα, Χρήστος Στάθης.
Μπορεί το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ουτρίνσκι Βέσνικ» να υποστηρίζει ότι ο Μάκης Ψωμιάδης ετοιμάζεται να ζητήσει πολιτικό άσυλο στα Σκόπια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο δικηγόρος του άλλοτε ισχυρού παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Χρήστος Στάθης, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Onsports διέψευσε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.
«Ο κ. Ψωμιάδης έχει συναινέσει ήδη στην έκδοσή του, για να διευκολύνει το έργο της ελληνικής δικαιοσύνης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στάθης και πρόσθεσε πως: «Αυτό που ζητάει ο κ. Ψωμιάδης είναι να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό στην Ελλάδα, καθώς εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν όσα αναφέρει το δημοσίευμα».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάκης Ψωμιάδης σε συνεργασία με τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπόθεση στα Σκόπια και τον Χρήστο Στάθη που είναι σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους, θέλει να «τρέξουν» όσο το δυνατό πιο γρήγορα τις διαδικασίες για την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάκης Ψωμιάδης τα έχει βρει αρκετά… σκούρα στις φυλακές των Σκοπίων και αυτό που λένε οι συνήγοροί του είναι πως πρέπει να εκτιμηθούν όλες οι παράμετροι και να επισπευτεί η έκδοση του συλληφθέντα στη χώρα μας, όπου υπάρχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη αλλά και στις διαδικασίες που ακολουθούνται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

onsports.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα