Διαζύγιο με Λέτο

22:53 11/11/2012 - Πηγή: 24wro
Άρχισαν οι συζητήσεις στον Παναθηναϊκό για λύση του συμβολαίου με τον Λέτο...
όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας. Διαψεύδει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την έναρξη συζητήσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η απουσία του Σεμπάστιαν Λέτο από τον αγώνα με την Λάτσιο στην Ρώμη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, όπως αναφέρει η εφημερίδα το "Derby",
αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την διοίκηση, τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζερ του, για λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.
Οι συζητήσεις ξεκίνησαν στο διάστημα που ο Λέτο βρέθηκε για ένα μήνα στην Αθήνα για την αποθεραπεία του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Του προτάθηκε να υπογράψει το νέο διακανονισμό για τα οφειλόμενα και παρότι αρχικά αρνήθηκε στη συνέχεια δέχθηκε να συμφωνήσει ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ.

Ο Αργεντίνος ήταν αντίθετος με την πρόταση που του έγινε για μείωση των ετήσιων αποδοχών του, ούτε να επεκταθεί για ένα χρόνο η διάρκεια του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2014, δέχθηκε.

Το συμβόλαιο του φθάνει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ και θα εισπράξει το συγκεκριμένο ποσό παρότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί καθόλου.

Ο Λέτο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και πιστεύει ότι θα επανέλθει στην ενεργό δράση πανέτοιμος ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.

Διαψεύδει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει την έναρξη συζητήσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές αναγνωρίζοντας όμως ότι δύσκολα το Τριφύλλι με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο του Λάτο.

Οι άνθρωποι των πράσινων όμως σημείωναν πως ακόμα δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση έτσι ώστε να "σπάσει" το συμβόλαιο του Λέτο.

"Μπουμ" και Πετρόπουλος

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για την λύση της συνεργασίας με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ καθώς ο Γάλλος φέτος έχει απογοητεύσει τους πράσινους με την παρουσία του, την συμπεριφορά του αλλά και τους τραυματισμούς του.

Επίσης είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Πετρόπουλο του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

sport24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα