Διαβάστε τις εφημερίδες με ένα κλικ!

11:33 6/6/2012 - Πηγή: 24wro
Τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι: το πρόβλημα ρευστότητας στα δημόσια ταμεία, η προσπάθεια για σχέδιο...
εγγύησης των καταθέσεων στην ευρωζώνη, η εμπλοκή στο ντιμπέιτ Σαμαρά - Τσίπρα
Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τι παράγουμε, τι εισάγουμε, τι μας λείπει... ".
Η εφημερίδα γράφει ότι "ποσό της τάξης του 1,95 δισ. ευρώ έφυγε το 2011 από την ελληνική
οικονομία και πήγε σε "ξένες τσέπες", για να καλυφθεί το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο των αγροτικών μας προϊόντων. Παρά την κρίση και την πρωτοφανή ύφεση, οι εισαγωγές δεν μειώθηκαν αλλά αντίθετα αυξήθηκαν κατά 135 εκατ. ευρώ, ενώ οι εξαγωγές παρέμειναν σχεδόν στάσιμες στα επίπεδα του 2010".
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Σκοτώνουν τους καρκινοπαθείς οι δοσίλογοι της τρόικας".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "υπερβαίνοντας και τα έσχατα όρια αθλιότητας οι δοσίλογοι της τρόικας σκοτώνουν και τους αρρώστους με το πρόσχημα την πιστή εφαρμογή του μνημονίου. Βαριές κατηγορίες από τον Λοβέρδο και τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών".
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ο... έρωτας του Τσίπρα με τη Στάη".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "στον... Ελλήσποντο, όπως σχολίαζε σκωπτικά στέλεχος της ΝΔ, ναυάγησε το ντιμπέιτ μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα. Ο πολιτικός "έρωτας" του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο της ΝΕΤ Ελλη Στάη, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες της επαγγελματικής διαδρομής της δεν έχει πείσει πολλούς ότι διακρίνεται για την αμεροληψία και την αντικειμενικότητά της, υπονόμευσε την τηλεμαχία που εδώ και μέρες προετοιμαζόταν".
ΕΘΝΟΣ: "Λεφτά τέλος από το ΙΚΑ για συντάξεις".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η απειλή να μην καταβληθούν από το ΙΚΑ συντάξεις τους αμέσως επόμενους μήνες αιωρείται πάνω από χιλιάδες ασφαλισμένους. Ο Οργανισμός βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο. Αναζητείται 1,4 δισ.ευρώ. Εκρηκτικό μείγμα αποτελούν η συρρίκνωση των εσόδων, ο πολλαπλασιασμός των δαπανών, η μαύρη εργασία, τα χρέη του Ταμείου".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Διώκτες της Ορθοδοξίας τα κόμματα της Αριστεράς!".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "τίθεται το ερώτημα: ενεργούν μόνοι τους ή είναι διατάκτες, υπεργολάβοι και εντολοδόχοι γνωστών ανθελληνικών κέντρων του διεθνιστικού συστήματος και της νέας τάξεως πραγμάτων που επιδιώκουν και το γκρέμισμα της ευρωζώνης και την κατάρρευση του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος και την ηθική εξαχρείωση και εξανδραποδισμό των πολιτών του κόσμου ".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κόκκινη κάρτα στις επενδύσεις από ΣΥΡΙΖΑ".
Η εφημερίδα γράφει ότι "ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε δείγμα γραφής της "αναπτυξιακής" οικονομικής πολιτικής που... ονειρεύεται για την κυβέρνηση της Αριστεράς. Χωρίς δεύτερη σκέψη ακυρώνει την πιθανότητα για δημιουργία 9.000 θέσεων εργασίας και στέλνει αρνητικό σήμα σε όλους τους επενδυτές. Θα καταργηθεί ο νόμος για την αξιοποίηση του Ελληνικού".
ΕΣΤΙΑ: "Χαριστική βολή στην οικονομία".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "η απόφασις να διενεργηθούν πρόωρες εκλογές τον Μάιο και εν συνεχεία να επαναληφθούν τον Ιούνιο απετέλεσε την χαριστική βολή στ
Keywords
Τυχαία Θέματα