Διάσημοι σε ρόλο babysitter

01:46 7/12/2011 - Πηγή: 24wro

Δείτε ποιοι διάσημοι σταρ έκαναν babysitting στην Gwyneth Paltrow, τον Keanu Reeves ή την Jade Jagger…

Chloë Sevigny - Topher Grace

Μεγαλώνοντας στο Darien του Κονέκτικατ, ο Topher Grace ήταν φίλος τόσο με την Kate Bosworth όσο και με την Chloë Sevigny, οι οποίες μερικές
φορές του έκαναν babysitting. «Ήταν η πιο cool babysitter», ο Grace παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη. «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της». Η Sevigny έχει επίσης αποκαλύψει ότι ο Topher ήταν πολύ καλόβολο παιδί.

Kiefer SutherlandGwyneth Paltrow

Θα αφήνατε ποτέ τον Jack Bauer να προσέχει το παιδί σας; Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο κόκκινο χαλί, το 2009, ο Sutherland θυμήθηκε ότι έκανε babysitting στην Gwyneth Paltrow. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.«Δούλευα σε ένα θέατρο με τη μητέρα της και πιστεύω ότι μια δυο φορές μου ζητήθηκε να την προσέχω για δυο ή τρεις ώρες», είπε ο γνωστός ηθοποιός. «Νομίζω ότι είναι αστείο γιατί είναι απίστευτο πόσο γρήγορα μεγαλώνει κάποιος από τα 13 στα 18, και φυσικά αλλάζει -όταν ξεκίνησε να δουλεύει η Gwyneth, σκέφτηκα ότι θα πρέπει να ήταν άλλο κορίτσι γιατί εγώ την θυμάμαι πάντα στην ηλικία των 11 ή των 12».

Alice Cooper - Keanu Reeves

Όταν πληροφορηθήκαμε ότι ο Alice Cooper συνήθιζε να προσέχει τον Keanu Reeves ήταν σαν να πήραμε το κόκκινο χάπι του Matrix —άπαξ και το μαθαίνεις, δεν είσαι ποτέ πια ο ίδιος. Όταν ο Reeves μεγάλωνε στο Τορόντο, η μητέρα του ήταν σχεδιάστρια κοστουμιών και ένας από τους πελάτες της ήταν και ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος συχνά έκανε babysitting στον μικρό Keanu. «Θυμάμαι μια φορά, ο Keanu και εγώ προσπαθούσαμε να βάλουμε κάτω τον Alice Cooper. Μας έδεσε σαν ανθρώπινο κόμπο», αποκάλυψε ο Evan Williams, παιδικός φίλος του ηθοποιού, στο περιοδικό People.

Cher - Anthony Kiedis

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο Scar Tissue, ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, περιγράφει ένα περιστατικό σχετικά με την διάσημη babysitter του. Μια νύχτα, τον Kiedis πρόσεχε η Cher -τότε σύζυγος του νονού του Anthony, Sonny Bono. «Μιλούσαμε για ώρες στο δωμάτιό της. Όταν ήρθε η στιγμή του ύπνου, η Cher με άφησε να μείνω στο κρεβάτι της και πήγε στο μπάνιο. Ήταν σκοτεινά στο δωμμάτιο, ενώ το μπάνιο είχε φως και την έβλεπα να βγάζει τα ρούχα της… Όταν φόρεσε το νυχτικό της, ήρθε στο κρεβάτι. Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν ‘Δεν είναι και άσχημα να είσαι ξαπλωμένος δίπλα σε αυτή την πανέμορφη γυναίκα’».

Andy Warhol - Jade Jagger

Πολλά παιδιά ζωγραφίζουν με τις babysitters τους, αλλά ελάχιστα το κάνουν με διάσημους καλλιτέχνες. Μετά το χωρισμό του Mick και της Bianca στα τέλη της δεκαετίας του ’70, η κόρη τους Jade, βρισκόταν συχνά υπό την επίβλεψη του Andy Warhol, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος. «Πέρναγα πολλές ώρες της ημέρας στο σπίτι του Andy, και μάλιστα αυτός μου έδωσε το πρώτο μου ποτήρι σαμπάνιας», η Jagger είπε στην εφημερίδα Evening Standard.

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα