Διάσημες που δεν παραδέχονται πως έχουν κάνει πλαστικές!

17:51 3/2/2013 - Πηγή: 24wro
Η 27χρονη ηθοποιός έχει αρνηθεί πολλές φορές τις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει πλαστική επέμβαση...
Σημερινές φωτογραφίες της, όμως, αποκαλύπτουν διαφορές στη μύτη και τα χείλη.

Αν και η 43χρονη Jennifer δηλώνει πως δεν είναι fan των botox, οι ειδικοί ισχυρίζονται πως είναι εμφανώς πιο «γεμάτη» στο κάτω μέρος του προσώπου της – και συγκεκριμένα, στο πιγούνι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πάντα όμορφη και
λαμπερή. Η ίδια δεν δίστασε να δηλώσει πως έχει προσέξει την εικόνα της χωρίς όμως να έχει κάνει αισθητικές και χειρουργικές επεμβάσεις.

Αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο σέξι παρουσίες στον κόσμο. Ωστόσο, η σύγκριση με την εμφάνισή της στην αρχή της καριέρας της «αποκαλύπτει» πως υπάρχουν αλλαγές στην εικόνα της: η μύτη, τα χείλη και τα ζυγωματικά της είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της που έχουν «αλλοιωθεί».

Η Ζέτα είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής show biz. Οι ψίθυροι που την ήθελαν να έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποτέ.

Το κορίτσι με τις φακίδες και τα φυσικά κόκκινα μαλλιά έχει παραμορφωθεί. Η 26χρονη ηθοποιός, που έχει καταφύγει αρκετές φορές στα χέρια του πλαστικού χειρουργού της, δεν μπορεί να μας πείσει πως τα χείλη της είναι δημιούργημα της φύσης!

msn.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα