Διακινούσαν ηρωίνη στη Ρόδο από τη... φυλακή

11:54 11/1/2012 - Πηγή: 24wro
Τρεις Αλβανοί που κρατούνται σε διάφορες φυλακές για ναρκωτικά, έδιναν από τα κελιά τους τις οδηγίες για την ...
διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης σε τοξικομανείς της Ρόδου τις οποίες εκτελούσαν μια 31χρονη Ελληνίδα και άλλοι δυο νεαροί Αλβανοί!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν πρώτα την Ελληνίδα στην Πύλη του Αγίου Ιωάννη, της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου. Στην κατοχή της βρήκαν και κατέσχεσαν δυο συσκευάσεις με ηρωίνη συνολικού βάρους 84,5 γραμμαρίων.

Αμέσως μετά, οι δυο
23χρονοι αλλοδαποί παρασύρθηκαν σε ελεγχόμενη παράδοση ναρκωτικών από την 31χρονη και συνελήφθησαν. Στα σπίτια τους βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,8 γραμμαρίων, μια σιδερογροθιά, ένας μηχανισμός με τρεις λεπίδες σε σχήμα αστεριού και τέσσερα κινητά.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι οι τρεις τους ήταν μέλη εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό έναν 33χρονο Αλβανό που βρίσκεται στις φυλακές και άμεσους συνεργάτες του δυο ομοεθνείς του ηλικίας 28 και 34 χρόνων που επίσης εκτίουν ποινές για ναρκωτικά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που τους άσκησε δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο ένας 23χρονος κατηγορείται ακόμη για οπλοκατοχή και παράνομη διαμονή στην χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα