Δεν ήθελε το παιδί που γέννησε

23:22 20/8/2012 - Πηγή: 24wro
Γνώρισε τη σκληρή πραγματικότητα...
της σύγχρονης εποχής με το πρώτο του κλάμα.
Ήρθε σε έναν κόσμο που κάθε άλλο παρά τον ανθρώπινο χαρακτήρα του δεν του έδειξε. Μόλις λίγα 24ωρα έχουν περάσει από τη στιγμή που μια 20χρονη υπήκοος Αλβανίας γέννησε στο Νοσοκομείο της Σύρου ένα πανέμορφο κοριτσάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλοδαπή έφτασε στο “Βαρδάκειο” λίγη ώρα πριν γεννήσει, κάτι που (όπως λένε ιατρικοί κύκλοι) δείχνει ότι πιθανότατα να προσπάθησε να γεννήσει μόνη της στο σπίτι, αλλά μάλλον τελευταία στιγμή φοβήθηκε και έσπευσε στο Νοσοκομείο Σύρου. Μόλις έφερε στον κόσμο το μωρό
της πάντως, έδειξε αμέσως ότι της ήταν ανεπιθύμητο.
Τα λόγια της ήταν χαρακτηριστικά, αφού είπε σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό να μην της το φέρουν καν να το δει και να το πάρει στην αγκαλιά της. Επανέλαβε πολλές φορές ότι δε το θέλει αφού δεν μπορεί να το μεγαλώσει. Το Νοσοκομείο ως όφειλε ειδοποίησε την Ασφάλεια Σύρου για τις προθέσεις της μητέρας προκειμένου να γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες.
Το αγγελούδι εκτός από την άρνηση της μητέρας του αντιμετωπίζει και κάποιο πρόβλημα υγείας κάτι που ανάγκασε τους γιατρούς να προχωρήσουν στη διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου βρίσκεται ήδη.
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία το κοριτσάκι όταν αναρρώσει πλήρως αναμένεται να μεταφερθεί σε κάποιο ίδρυμα προκειμένου να δοθεί για υιοθεσία.
Keywords
Τυχαία Θέματα