ΔΕΙΤΕ: Σαλόνια πολλών αστέρων

20:48 4/5/2012 - Πηγή: 24wro
Αστέρια του κινηματογράφου μας ξεναγούν στον σημαντικότερο χώρο του σπιτιού τους...

Τους έχουμε δει πολλές φορές, σε blockbuster ταινίες αλλά και επί σκηνής να μας μαγεύουν. Ήρθε η ώρα να δούμε τους χώρους στους οποίους χαλαρώνουν και περνάνε καλά.

Anjelica Huston
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει βρει, από το 1984 το καταφύγιό της σε ένα ράντζο στο Valley της California. Το σαλόνι της κατοικίας, που χρονολογείται από το 1932, η Houston έχει διακοσμήσει με έπιπλα και αντικείμενα που έχει βρει σε σετ
γυρισμάτων αλλά και σε διάφορα παζάρια. Τα σχέδια γύρω από τα περβάζια των παραθύρων συμβολίζουν την ανάγκη για προστασία από κροταλίες, φωτιά, πλημμύρες, σκορπιούς και ραγισμένες καρδιές, και τα έχει ζωγραφίσει η ίδια.

Diane Keaton
Η ισπανικού, αποικιακού ρυθμού κατοικία της διάσημης ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού, στο Beverly Hills, χτίστηκε την δεκαετία του 1920 από τον διάσημο αρχιτέκτονα Ralph Flewelling. Μετά την ανακαίνισή της, το ζητούμενο ήταν οι χώροι να είναι λιτής και απέρριτης αισθητικής, διατηρώντας, όμως, το στοιχείο της ισπανικής αρχιτεκτονικής που είναι τόσο έντονο στην Καλιφόρνια. «Ήθελα το σπίτι να αποκτήσει ξανά την απλότητά του», δηλώνει η ιδιοκτήτριά του.

Gerard Butler
Στην περιοχή Chelsea του Μανχάταν είναι το –εμβαδού 360 τετραγωνικών μέτρων- loft του ηθοποιού. «Ήθελα κάτι κομψό, όμορφο, αλλά ταυτόχρονα αρρενωπό και "ακατέργαστο"», δηλώνει ο ηθοποιός. «Μάλλον θα περιέγραφα το διαμέρισμα ως μποέμ, ρετρό αισθητικής, με ρουστίκ και λίγο μπαρόκ τόνους». Πρωταγωνιστικό ρόλο στο σαλόνι παίζει η υπέροχη θέα του, αφού τα μεγάλα παράθυρα, στους βιομηχανικούς τοίχους από τούβλα «βλέπουν» στο Empire State Building.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα