ΔΕΙΤΕ: Ποια είναι η λιγότερο sexy ηθοποιός του Χόλιγουντ;

11:14 20/2/2013 - Πηγή: 24wro

Δεν είναι λίγες οι φορές που διάφορες επώνυμες έχουν ψηφιστεί ως οι πιο ...σέξι παρουσίες στον χώρο τους. Αυτή την φορά όμως μια διαφορετική ψηφοφορία έρχεται να αναδείξει την λιγότερο sexy ηθοποιός του Χόλιγουντ!

Θέλετε να μάθετε ποια είναι; Ως η λιγότερο sexy ηθοποιός του Χόλιγουντ ψηφίστηκε η Kristen Stewart καθώς δεν έπεισε για τη σεξουαλικότητα και τη θηλυκότητα τους τους άνδρες ψηφοφόρους. Μάλιστα, κάνει εντύπωση ότι κατακτά την πρωτιά στη συγκεκριμένη λίστα, ενώ η Sarah Jessica Parker που έχει τα διπλάσια χρόνια και η αντιπαθής σε πολλούς Lindsay Lohan έπονται!

Η ιδιότυπη αυτή πρωτιά έρχεται μετά το σκάνδαλο της απιστίας κατά του συντρόφου της Robert Pattinson με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders, στον οποίο η περιπέτειά τους κόστισε τον γάμο του.

Αυτήν τη στιγμή η Kristen και ο Robert έχουν αποφασίσει να δοκιμάσουν τον χωρισμό καθώς εκείνος βρίσκεται για γυρίσματα στην Αυστραλία και δεδομένου ότι πλέον ολοκληρώθηκε η προβολή όλων των ταινιών Twilight κι έληξε η προωθητική εκστρατεία που ήθελε το ζευγάρι των "βρικολάκων" τρελά ερωτευμένο και μονιασμένο.

Η ίδια η Kristen, ωστόσο, με παλαιότερες δηλώσεις της ανέφερε ότι το sexy δεν είναι το στοιχείο της και θεωρεί αστείο όταν κάποιος τη λέει sexy! To περίεργο είναι ότι στη λίστα των ελάχιστα sexy σταρ περιλαμβάνονται οι Uma Thurman, Lucy Liu και Tilda Swinton.

Real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα