ΔΕΙΤΕ: Πείτε με τρελή αλλά τον αγαπώ...

14:00 7/8/2013 - Πηγή: 24wro

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τον άντρα της ζωής της...

Δε μιλάει συχνά για το γάμο της με τον Matthew Broderick, ο οποίος μετρά 16 χρόνια ζωής, η διάσημη από τη συμμετοχή της στη σειρά «Sex and the city», Sarah Jessica Parker.

Και φαίνεται ότι θέλησε με μια συνέντευξη για το τεύχος Σεπτεμβρίου του Harper's Bazaar να τα πει…
όλα!

Η 46χρονη σταρ δήλωσε ότι είναι ακόμη ερωτευμένη με τον 51χρονη σύζυγό της, ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του Terry Richardson για τις ανάγκες της φωτογράφισης στο περιοδικό.

«Τον αγαπώ. Πείτε με τρελή, αλλά τον αγαπώ. Δε θα μπορούσα να έχω διαφορετικό γάμο. Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στην οικογένειά μας και τις ζωές μας» είπε και συνέχισε: «Μου αρέσει πολύ η ζωή μας. Λατρεύω το ότι είναι αυτός ο πατέρας των παιδιών μου, και οφείλεται σε αυτόν το γεγονός ότι υπάρχει και ένας άλλος “κόσμος” για μένα που αγαπώ».

Το 2008 είχαν κυκλοφορήσει φήμες για απιστία του συζύγου της και η Sarah Jessica Parker εξομολογήθηκε ότι ποτέ δεν είχε πιστέψει ότι τα μέσα ενημέρωσης θα ασχολούνταν τόσο πολύ με την προσωπική της ζωή.

«Όταν ήμασταν νέοι το μόνο που θέλαμε ήταν να γίνουμε καλοί ηθοποιοί. Δε σκεφτόμασταν τα χρήματα ή τη δόξα, γιατί ειλικρινά τα λεφτά δεν ήταν ποτέ μέσα στα όνειρά μας. Θέλαμε να δουλέψουμε στο θέατρο μαζί με ανθρώπους που θαυμάζαμε. Ποτέ δεν είχα φανταστεί τις συνέπειες του να είναι κανείς… σελέμπριτι. Έτσι όταν βγήκαν οι φήμες για το γάμο μας, δε σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να ασχοληθούμε και να απαντήσουμε στα κουτσομπολιά».

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα