ΔΕΙΤΕ: Οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί του 2012-2013

17:11 4/8/2013 - Πηγή: 24wro

Το Forbes δημοσίευσε και την λίστα των 10 πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών της... χρονιάς 2012-2013 που βρίσκει την Angelina Jolie να ηγείται πάλι των συναδέλφων της μετά από ένα χρόνο που είχε πέσει στην τέταρτη θέση.

Aπό την περσινή λίστα 4 σταρ δεν κατάφεραν να μπουν φέτος, η Cameron Diaz, η Sarah Jessica Parker,
η Kristen Wiig και η μεγάλη Meryl Streep. Οι νέες που πήραν τη θέση τους είναι η Jennifer Lawrence, η Emma Stone, η Natalie Portman και η Mila Kunis.

Οι 10 πλουσιότατες κυρίες του Χόλλυγουντ είναι:

Νο 1: Angelina Jolie - $ 33 εκ.

Με 33 εκατομμύρια επανήλθε στην κορυφή των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών του Χόλλυγουντ, αν και δεν έχει κάνει νέα ταινία από το 2010 μετά το αποτυχημένο The Tourist. Αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε να κάνει μια δική της ταινία το 2011, το In the Land of Blood and Honey, που επίσης δεν πήγε καλά εισπρακτικά, αλλά επανέρχεται σε έναν χρόνο με τοMaleficent, την ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης ειδομένης από την πλευρά της κακιάς μάγισσας. Πάντως η Jolie ήταν το πρόσωπο της χρονιάς όταν αποκάλυψε δημόσια με μια πολύ αξιόλογη δήλωση, ότι προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή για να μειώσει τις πιθανότητές της για καρκίνο του στήθους.

Νο 2: Jennifer Lawrence– $26 εκ.

Στα 22 της χρόνια και με ένα Όσκαρ ήδη στις αποσκευές της – έστω και αν το έχει δώσει στους γονείς της για να το φυλάνε – η Jennifer Lawrence είναι η πιο υποσχόμενη νέα ηθοποιός. Αντισυμβατική και χαλαρή, με έντονη αίσθηση του χιούμορ η νεαρή σταρ από το Κεντάκι ανέβηκε από την αφάνεια στη δεύτερη θέση σαν διάττοντας αστέρας αλλά είναι βέβαιο πως θα παραμείνει. Πέρσι έκανε τοSilver Linings Playbook και το The Hunger Games για το οποίο πήρε μόλις 1 εκ., αλλά το κασέ της έφτασε τα 10 εκ. για το The Hunger Games: Catching Fireκαι θα την δούμε και σε άλλο blockbuster, το Χ-Men: Days of Future Past το 2014. Έτσι δεν θα μας κάνει εντύπωση αν την δούμε σύντομα και στην κορυφή της λίστας.

Νο 3: Kristen Stewart - $22 εκ.

Λίγο με αυτόματο πιλότο βρέθηκε η Kristen Stewart στην τρίτη θέση, χάρις στοBreaking Dawn που επιτέλους τελείωσε και που την είχε φέρει πέρσι στην πρώτη θέση. Η Stewart συνεχίζει με ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού και προφίλ, που σημαίνει πως δύσκολα θα παραμείνει στις πιο ακριβοπληρωμένες, χωρίς αυτό το σημαίνει πως έχει ανάγκη να δουλεύει για να ζει. Θα δούμε πάντως αν θα επανέλθει μετά το Snow White and the Huntsman 2 που ετοιμάζεται για το 2015.

Νο 4: Jennifer Aniston – $20 εκ.

Σταθερή στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών η Aniston, η οποία εκτός από τις ταινίες της, βλέπει τα έσοδά της να αυξάνονται με τις διαφημιστικές της συμφωνίες (όπως με το Vitamin Water και τα καλλυντικά Aveeno). Φέτος θα την δούμε στο We’re the Millers, αλλά ετοιμάζει και το Life of Crime που επίσης θα παιχτεί τέλη του 2013 αρχές του 2014. που σημαίνει πως αν πάνε καλά, θα την ξαναδούμε και στην επόμενη 10άδα.

Νο 5: Emma Stone - $16 εκ.

Η Emma Stone από την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους το 2007, τοSuperbad , βλέπει την καριέρα της κάθε χρόνο να ανεβαίνει, με το Zombielandτο 2009, το Easy A το 2010, το Crazy, Stupid, Love και το The Help το 2011, για να σκαρφαλώσει στην κορυφή με την συμμετοχή της στο The Amazing Spider-Man ως Gwen Stacy όπου -όπως αναμενόταν – έκλεψε την παράσταση. Με το Amazing Spider-Man 2 που θα δούμε του χρόνου θα επανέλθει μάλλον στην λίστα, αλλά η νεαρή Stone φαίνεται πως ξέρει να φροντίζει την καριέρα της και το προφίλ της, καθώς εκτός από το blockbuster θα την δούμε στην επόμενη ταινία του Woody Allen και στην επόμενη του Cameron Crowe.

No 6: Charlize Theron – $15 εκ.

Σταθερή στη λίστα τα τελευταία χρόνια η Charlize Theron, που τα έσοδά της προέρχονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό και από τον Οίκο Dior με τον οποίο έχει συμβόλαιο έναντι αδράς αμοιβής. Ωστόσο η εμφάνισή της σε δύο υψηλού προφίλ ταινίες το 2012, το Prometheus και το Snow Whiteand the Huntsman, βοήθησε στο να διατηρηθεί στη πρώτη δεκάδα, ενώ αναμένουμε το 2014 να την δούμε στο reboot του Mad Max, δίπλα στον Τom Hardy.

Νο 7: Sandra Bullock – $14 εκ.

Η Sandra Bullock μπορεί να έπεσε αρκετά κάτω από τα 25 εκ. που έβγαλε πέρσι, όμως εξακολουθεί και είναι από τα πιο ισχυρά χαρτιά του Χόλλυγουντ καθώς το όνομά της φέρνει κόσμο στα ταμεία. Φέτος η επιτυχία ήρθε με τοThe Heat, αλλά σε λίγους μήνες θα την δούμε στο Gravity του Alfonso Cuaron, που ίσως της δώσει άλλη μια υποψηφιότητα και πιθανόν άλλο ένα χρυσό αγαλματίδιο.

No 8: Natalie Portman– $14 εκ.

Η Portman κάνει ταινίες από τότε που ήταν 13 χρονών, όταν πρωτοξεκίνησε με το Leon. Το πρώτο της blockbuster ήταν το Star Wars και τώρα συμμετέχει στο δεύτερο, το Thor της Marvel που θα την ξαναδούμε το φθινόπωρο στο ρόλο της Jane Foster στο Thor: The Dark World και που πιθανόν να την ξαναβάλει στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων. Εν τω μεταξύ θα την δούμε (ελπίζουμε) στις δύο τιανίες που ετοιμάζει ο Terrence Malick, καθώς και στο γουέστερν Jane Got a Gun, στο οποίο έχει και την παραγωγή.

Νο 9: Mila Kunis- $11 εκ.

Οι δύο μεγάλες επιτυχίες, το TED και το Oz: The Great and Powerful έφεραν Mila Kunis από την Ουκρανία για πρώτη φορά στην δεκάδα. Σε αυτό συνέβαλε και η συμμετοχή της στην τηλεοπτική επιτυχία Family Guy που δανείζει τη φωνή της ως Meg Griffin. Το 2013 έχει τρεις ταινίες αν και χαμηλού προφίλ, όμως το 2014 θα την δούμε στο Jupiter Ascending των αδελφών Wachowski και ίσως την ξαναδούμε σύντομα.

No 10: Julia Roberts – $11 εκ.

Κατά 5 εκ. είναι μειωμένα τα έσοδα της Roberts από πέρσι, καθώς δεν έχει κάνει κάποια επιτυχία, ωστόσο το συμβόλαιό της με την Lancome την βοηθάει να παραμένει στην λίστα έστω και οριακά. Πέρσι έκανε μόνο το Mirror Mirror που ωστόσο δεν έγινε mega hit και φέτος θα την δούμε στο χαμηλού προϋπολογισμού αλλά υψηλής καλλιτεχνικής αξίας August: Osage Countyδίπλα στην Meryl Streep.

pame-cinema.gr
Keywords
δειτε, ηθοποιοι, δειτε, sarah jessica parker, the hunger games, crazy stupid love, angelina jolie, cameron diaz, meryl streep, jennifer lawrence, emma stone, natalie portman, hunger games, kristen stewart, jennifer aniston, woody allen, family guy, julia roberts, mirror mirror, σταρ, jennifer, emma, νέα, land, blood, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, hunger, games, future, stewart, dawn, σημαίνει, snow, white, water, life, easy, crazy, love, συμμετοχή, amazing, gwen, dior, reboot, mad, max, heat, gravity, leon, star, thor, marvel, foster, world, gun, ted, guy, griffin, jupiter, julia, lancome, mirror, mega, hit, Καλή Χρονιά, madwalk, αντζελινα τζολι, jolie angelina, mirror mirror, natalie portman, the hunger games, jennifer lawrence, snow white and the huntsman, ηθοποιος, καριερα, ουκρανια, σταρ, ταινιες, cinema, dior, games, jennifer aniston, julia, kristen stewart, mad, mega, star, thor, γονεις, δευτερο, δηλωση, δικη, δωσει, εγινε, εμφάνιση, επιτυχια, οικο, μηνες, ονομα, πιθανοτητες, ρολο, συντομα, συμμετοχή, τριτη, φθινοπωρο, φωνη, φορα, χιουμορ, amazing, blood, white, cameron diaz, water, crazy, guy, dawn, easy, emma stone, emma, love, family guy, foster, future, griffin, gravity, gun, gwen, heat, hit, hunger games, hunger, leon, jupiter, julia roberts, jennifer, lancome, life, land, marvel, max, men, meryl streep, mirror, reboot, sarah jessica parker, σημαίνει, snow, spider, stewart, ted, woody allen, world
Τυχαία Θέματα