ΔΕΙΤΕ: Οι κυρίες της tv που κόβουν την ανάσα με τα κορμιά τους…

13:18 9/6/2012 - Πηγή: 24wro
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, η θερμοκρασία έχει ανέβει, τα ρούχα έχουν ελαττωθεί...
η διάθεση είναι ξέφρενη και τα μάτια όλων των αντρών είναι ορθάνοιχτα και έτοιμα να θαυμάσουν όλα τα ωραία κορμιά που θα παρελάσουν μπροστά τους

Πόσα ωραία, άξιας θαυμασμού κορμιά έχουν περάσει από την τηλεόραση… και κάποια βεβαίως παραμένουν ακόμα σε αυτή;;; Πολλά! Πάρα πολλά! Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα «καυτά» κορμιά και είμαστε έτοιμοι να σας τα παρουσιάσουμε.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τι να πεις γι’ αυτό το κορίτσι; Όπου σταθείς και όπου βρεθείς ακούς ψιθύρους από διάφορες παρέες αντρών να σχολιάζουν τα κάλλη της. Η hot εμφάνισή της, μαγνητίζει τα βλέμματα και κάνει όλο τον αντρικό πληθυσμό να σαστίζει… Φοράει πάντα ρούχα ανάλαφρα επιδεικνύοντας τα «πλούσια» σωματικά της προσόντα. Της αρέσει που αρέσει!

Η Έλενα δεν αφήνεται σε λιχουδιές, δεν κάνει παρασπονδίες. Προσέχει πολύ τη διατροφή της και εντάσσει ασκήσεις γυμναστικής στο καθημερινό της πρόγραμμα. Στο παρελθόν πόζαρε μπροστά σε φωτογραφικό φακό γνωστού αντρικού περιοδικού και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως είναι το νέο Sex Symbol της εποχής μας.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Ένα κορίτσι φρέσκο, δροσερό που χαίρεσαι να το κοιτάς. Οι τέλειες αναλογίες της σε συνδυασμό με το πορσελάνινο πρόσωπό της, την κατατάσσουν στην κορυφή της κατηγορίας με τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης. Η φρεσκάδα και η χαριτωμενιά της είναι από τα προσόντα που την απογειώνουν. Η Δούκισσα γυμνάζεται πολύ και τρέφεται σωστά. Το ποδήλατο για αυτήν είναι τρόπος ζωής. Ξέρει να αναδεικνύει το όμορφο σώμα της και αυτό φαίνεται μέσα από τις πετυχημένες ενδυματολογικές της επιλογές. Πρόσφατα κάνοντας πασαρέλα στα Mad awalk άφησε τους θεατές άφωνους με τη σέξι παρουσία της.

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛλΗ

Η μελαχρινή σέξι Νικολέττα Ράλλη έχει ποζάρει αρκετές φορές μπροστά στο φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες αντρικού περιοδικού και μάλιστα μισόγυμνη. Δεν ντρέπεται να δείξει το κορμί της. Το σεξαπίλ της το προέβαλλε καθημερινά μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή που είχε στο STAR. Η Νικολέττα είναι ένα κορίτσι με χιούμορ και απίστευτο ταλέντο στην υποκριτική παρόλο που ξεκίνησε ως μοντέλο. Η ομορφιά της είναι μεσογειακή και το κορμί της άξιο θαυμασμού.

ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ

Ένα φρέσκο πρόσωπο που ήρθε και έδωσε μια χαρωπή νότα στην τηλεόραση. Το γελαστό κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη είναι so sexy… Το ιδιαίτερο και μοντέρνο ντύσιμό της τραβάει τα βλέμματα. Της αρέσουν πολύ τα έντονα χρώματα, συνηθίζει να κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια και το στυλ της είναι λίγο baby, αλλά έχει μέσα σέξι πινελιές. Η ναζιάρα Λάουρα είναι χορεύτρια, μας συστήθηκε μέσα από το So u think u can dance! Σαν χορεύτρια πως να μην διαθέτει ένα τόσο καλλίγραμμο κορμί;

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν από λίγες ημέρες, βγάζοντας μια ζωντανή σύνδεση από παραλία για το πρωινό του Mega στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκ
Keywords
Τυχαία Θέματα