ΔΕΙΤΕ: Οι καλύτερες lifestyle φωτογραφήσεις ξένων περιοδικών: Σεπτέμβριος 2011

18:45 4/10/2011 - Πηγή: 24wro
Από την καθόλου ενοχλητικά μακάβρια φωτογράφιση...
του Ryan Gosling στο αμερικάνικο Esquire μέχρι την αφοπλιστικά in-shape Jane Fonda στο Harper's Bazaar. Το Cosmo.gr “επιθεώρησε” τα τεύχη Σεπτεμβρίου των μεγαλύτερων lifestyle
περιοδικών (θα το κάνει κάθε μήνα) και αποτυπώνει παρακάτω τα highlights του ξεφυλλίσματος. (pics)
Υπάρχει ένα άτυπο ρητό μεταξύ των τυχερών ανθρώπων που έχουν δουλέψει στα περιοδικά (είμαι ένας από αυτούς), των λεγόμενων “περιοδικατζήδων”, το οποίο πηγαίνει κάπως έτσι: “Once περιοδικατζής, always περιοδικατζής”.
Την ώρα που το ελληνικό lifestyle (αφού αποχαιρέτησε για πάντα το ΜΑΧ και το ΜΑΧΙΜ) πλέον εκπροσωπείται άξια από το Nitro, σχετικά εντάξει από το Playboy και περιμένει το νέο, ελληνικό Esquire να βρει την ταυτότητά του (που δεν θα παραπέμπει στο Esquire του Κωστόπουλου αλλά ούτε  θα αντιγράφει απλά τον ξένο τίτλο), τα δημοφιλέστερα ονόματα του εξωτερικού μας υπαγορεύουν ξανά πώς (πρέπει να) γίνεται η δουλειά. 
Το cosmo.gr παρουσιάζει πώς οι ξένοι τίτλοι μας θύμισαν τον περασμένο Σεπτέμβρη γιατί όσοι αγαπάμε ακόμα τα περιοδικά δεν είμαστε ένα μάτσο γραφικοί. Τουλάχιστον, όχι χωρίς αιτία. Αλλά, ακόμη κι αν είμαστε, έχουμε σοβαρά επιχειρήματα. Είμαστε ακόμα κολλημένοι με τα περιοδικά:
Γιατί -πιθανότατα χωρίς καμία αμοιβή- το αμερικάνικο Esquire έπεισε τον Ryan Gosling (τον ηθοποιό που, την ώρα που μιλάμε, κοιτάζει τους συναδέλφους του από κάποιο ύψος μετά το ρεσιτάλ του στο Drive) να παίξει ακόμη έναν ρόλο πλάι στον κακό του εαυτό και ένα μοντέλο βαμμένο σκελετός:


  Γιατί το Bullett έχει τη δύναμη να μας πείσει με μια προσεγμένη παραγωγή και ένα καλό fashion styling ότι η Christina Ricci είναι πια γυναίκα.


  Γιατί ένα μαύρο βέλο μπορεί να μετατρέψει την Anne Hathaway σε αθεράπευτα σέξι θηλυκό και μια δήλωσή της  σε συμπαθές ανθρώπινο ον. “Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μην ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Να αποδειχτώ μια απλά μεγάλη απάτη”, όπως παραδέχτηκε στο Interview.


  Γιατί μια φωτογραφία του Daniel Craig στο βρετανικό Esquire με casual ντύσιμο μπορεί να συνθλίψει τη “φωτογραφία” του ως James Bond που έχουμε φυτεμένη στο μυαλό μας από το 2006 και το Casino Royale.


  Γιατί ο αέρας της 19χρονης Demi Lovato στο Elle μας κάνει να περιμένουμε την επόμενη δεκαετία με μεγαλύτερη ανυπομονησία (για πιο extreme φωτογραφίες).


  Γιατί το Harper's Bazaar έχει την αίγλη και τη δυναμική να πείσει την 75χρονη ultrastar Jane Fonda να δείξει δημοσίως την πλακίτσα που κάνει με τον χρόνο, αφήνοντας τους άντρες να παρακαλούν για ακόμα πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Υπενθυμίζω, (φωτογραφίες) μιας 75χρονης.


Γιατί το Vanity Fair φιλοξενεί δουλειές του Mario Testino, ενός καλλιτέχνη της φωτογραφίας που θα μπορούσε με χαρακτηριστική ευκολία να τις εκθέσει σε μια γκαλερί και να εξασφαλίσει τη ζωή και των δισέγγονών του.
Keywords
Αναζητήσεις
ξενα περιοδικα lifestyle
Τυχαία Θέματα