ΔΕΙΤΕ: Οι φωτογραφίες που σημάδεψαν τη διεθνή showbiz το 2011

22:24 30/12/2011 - Πηγή: 24wro
Σίγουρα το 2011 ήταν μια γεμάτη χρονιά...
Ο θάνατος της Elizabeth Taylor, ο χαμός της Amy Winehouse, ο πριγκιπικός γάμος και το τέλος του Harry Potter, ήταν γεγονότα που σημάδεψαν τον χώρο της showbiz και οι φωτογραφίες που τα
αποτύπωσαν, σημάδεψαν εμάς τους ίδιους...Το cosmo.gr σας τις παρουσιάζει.

Scarlett Johansson confidential
Η είδηση για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της Scarlett έσκασε σαν βόμβα, προκαλώντας ένα αίσθημα χαράς και ενθουσιασμού σε εκατομμύρια άντρες σε όλον τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, ο χάκερ του κινητού της Johansson θα εκτίσει ποινή φυλάκισης που θα αγγίξει τα 121 χρόνια.
One million Lohan
Όταν κυκλοφόρησε η είδηση για τη γυμνή φωτογράφηση της Lohan Playboy έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων είχε επικρατήσει διαδικτυακός σάλος. Λίγο καιρό μετά, το εξώφυλλο του περιοδικού διαρρέει και το βλέπουν όλοι πριν την ώρα του. ο Hugh Hefner μάλιστα αναγκάζεται να επισπεύσει την κυκλοφορία του.
Μείνε μαζί μου έγκυος... Beyonce
Παρόλο που η Beyonce αποκάλυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα της στο κοινό των VMAs στο αμερικανικό MΤV, πολλοί ήταν αυτοί αμφέβαλλαν για το αν ήταν πράγματι έγκυος. Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια την Πέμπτη μπήκε στο μαιευτήριο, βγάζοντας ψεύτες όσους είπαν πώς επρόκειτο για διαφημιστικό κόλπο.
Michael Jackson dead (or alive)
Tο άψυχο κορμί του "βασιλιά" της ποπ, Michael Jackson, λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατό του, είναι σίγουρα μια από τις φωτογραφίες που προκάλεσαν ρίγος. H φωτογραφία ήταν μια από όσες εμφάνισε ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση στην πολύκροτη δίκη του γιατρού του Jackson, Conrad Murray. O τελευταίος θα εκτίσει τέσσερα χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή, μετά την κατηγορία για φόνο εξ αμελείας.
Αυτό που έμεινε (στην πραγματικότητα) από το Βασιλικό γάμο
Μπορεί η Kate Middleton να έλαμπε στον γάμο της χρονιάς, όμως η αδερφή της, Pippa- και συγκεκριμένα τα οπίσθιά της- ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση και κυκλοφόρησαν "σφαίρα" στο διαδίκτυο. Περισσότερο και από το φιλί της Kate και του William.
Ο άτακτος Κutcher και τα κορίτσια του
Ο Αston Kutser παίρνει ίσως το βραβείο του πιο άπιστου celebrity για το 2011. Ίσως όμως και του πιο άτυχου, καθώς όλες οι αταξίες του βγήκαν στη φόρα και αποτυπώθηκαν σε ουκ ολίγες φωτογραφίες. Άραγε ήρθε στην Αθήνα για να συνεχίσει το... έργο του;
Ο θάνατος του "κοριτσιού που τα είχε όλα"
Φήμη, διασημότητα, εκπληκτική καριέρα, αμέτρητοι έρωτες. Σίγουρα η ζωή της Elizabeth Taylor τα είχε όλα.
Ο θάνατος της το Μάρτιο του 2011, ήταν η τελική πράξη του δράματος, το οποίο συγκίνησε, εξόργισε, διασκέδασε πολλούς.
Η Elizabeth Taylor κέρδισε και με το παραπάνω το πιο ειλικρινές χειροκρότημα της ανθρωπότητας.
The end of a Harry Potter era<
Keywords
Τυχαία Θέματα