ΔΕΙΤΕ: Οι 7 τύποι κοριτσιών με τις οποίες θα βγεις στο πανεπιστήμιο

13:03 12/9/2012 - Πηγή: 24wro
Παρακάτω θα βρείς μια λίστα με τους 7 τύπους κοριτσιών με τις οποίες θα βγείς κατά τα φοιτητικά σου χρόνια...

Ο αθλητικός τύπος

Η αρχή:
Ίσως ήσουν καλός στα σπορ, ίσως πάντα να ήσουν ο χειρότερος, αλλά μετά από ένα ολόκληρο εξάμηνο που έτρωγες κάθε μέρα πίτσα στις 3 τα ξημερώματα δεν έχει και μεγάλη σημασία πλέον. Θα είναι χαριτωμένη, ξανθιά και θα είναι πιο όμορφη φορώντας αθλητικά σορτς παρά όταν ετοιμάζεται για βραδινή έξοδο. Μέσω προσεκτικής
εξαπάτησης, θα μπορέσεις να την πείσεις ότι μπορείς ακόμα να παίζεις μπάλα, καλύτερα και από τον Μαραντόνα.
Το τέλος:
Αυτό βέβαια είναι ψέμα και θα το ανακαλύψετε και οι δύο σύντομα, όχι με τον καλύτερο τρόπο, καθώς αυτή θα είναι πιο άντρας από ότι εσύ. Θα διασκεδάζεις στην αρχή, αλλά μόλις αποφασίσεις να την συναγωνιστείς στο γήπεδο (και αλλού), θα σε αφήσει χιλιόμετρα πίσω με μια έκφραση στο πρόσωπο σου που θα την παρακαλάει να επιβραδύνει.

Το party animal

Η αρχή:
Σκηνικό: Ένα απαίσιο κλαμπ με ένα όνομα όπως “Velour” ή “Deksis”. Μισείς μέρη όπως αυτό. Είναι αδύνατη, με ωραίο μαύρισμα και μοιάζει να φοράει κάτι σαν φόρεμα. Αρχίζει να σου μιλάει. Της αρέσουν μέρη σαν αυτό. Ο φίλος σου είναι παραγωγός ή DJ, ανάλογα τι είναι πιο cool. Σου προσφέρει χάπια και εσύ αναρωτιέσαι απεγνωσμένα αν υπάρχει κάποια διαφορά, εκτός από το γράμμα, ανάμεσα στο “E” και το “X”.
Το τέλος:
Μερικούς μήνες αργότερα, θα είσαι απένταρος, εξουθενωμένος και θα αρχίσεις να μοιάζεις με τον Christian Bale στο “The Machinist“. Αυτή θα διασκεδάζει με την δυστυχία σου και εσύ θα είσαι σαν αυτά τα κοιμισμένα κουταβάκια που βλέπεις στο YouTube. Πριν ακόμη θυμηθείς αν το σεξ ήταν καλό, θα ονειρεύεσαι έναν κόσμο όπου ο ύπνος θα αξίζει περισσότερο και από χρυσό. Επίσης, δεινόσαυροι με φωτόσπαθα.

Αυτή που πηγαίνει εκκλησία

Η αρχή:
Μετά από χρόνια που σου έλεγαν ότι είναι «καλό παιδί», συναντάς τελικά ένα κορίτσι που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν τον James Dean (αν ο James Dean είχε τα νύχια του Wolverine και μπορούσε να πιει ένα τελάρο μπύρες μέσα σε ένα βράδυ). Για ένα κορίτσι με τέτοιες πουριτανικές της ευαισθησίες, θα μοιάζεις σαν να είσαι το μεγαλύτερο κωλόπαιδο. Και θα σου αρέσει αυτό.
Το τέλος:
Επιλογή Α. Είναι κελεπούρι και θα προσπαθήσει να σε αλλάξει. Μπορεί να υπάρχει κάποια για την οποία να αξίζει να σηκώνεσαι στις 8 το πρωί την Κυριακή, αλλά σύντομα θα αποφασίσεις ότι δεν είναι αυτή.
Επιλογή Β. Κάτω από το λεπτό πέπλο της αρετής υπάρχει ένα πρόσωπο πραγματικά τρελό και σύντομα θα ανακαλύψει ότι δεν είσαι και τόσο κωλόπαιδο όσο πίστευε αρχικά.

Η χαζή

Η αρχή:
Όχι όμορφη, όχι χαριτωμένη, μόνο «καυτή». Είτε ήταν ο πατέρας της ή τα media που την κατέστρεψαν, ξόδεψε χρόνια παλεύοντας με την φυσική της εμφάνιση για να καταλήξει σε ένα μέρος στο οποίο θα ήταν ελκυστική. Σε βρίσκει ενδιαφέρον άτομο και σε μια στιγμή αδυναμίας θα της την πέσεις.
Το τέλος:
Η σχέση σας θα διαρκέσει ακριβώς
Keywords
Τυχαία Θέματα