ΔΕΙΤΕ: Κτηνίατρος απειλούσε να σκοτώσει σκυλάκι!

09:43 21/9/2012 - Πηγή: 24wro
Ένα γραπτό μήνυμα, που προκαλεί σοκ, έφτασε στα χέρια ενός πολίτη με αποστολέα έναν...
κτηνίατρο στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», όλα συνέβησαν σε κτηνιατρείο της Πάτρας στο οποίο απευθύνθηκε ένας πολίτης, για να θεραπεύσει ένα μικρό σκυλάκι. Στην περιοχή που διαμένει, άγνωστος πετά φόλες στα σκυλιά και προ ημερών αρκετά ζώα είχαν κινδυνεύσει να χάσουν τη ζωή τους από το δηλητήριο. Στη θέα του ετοιμοθάνατου μικρού σκυλιού, ο άνδρας το έβαλε στο
αυτοκίνητό του και το μετέφερε μέχρι το κτηνιατρείο της Πάτρας.

Ο κτηνίατρος κατάφερε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο μικρό τετράποδο, ενημέρωσε όμως τον ιδιοκτήτη του πως η επέμβαση και η υπόλοιπη θεραπεία είχαν κόστος 120 ευρώ. Ο νεαρός ιδιοκτήτης αποδέχθηκε το ποσό, παρακάλεσε όμως τον κτηνίατρο να κάνει υπομονή λίγες ημέρες, για να του φέρει τα χρήματα.

Το σκυλί παρέμεινε στο κτηνιατρείο, αλλά από την επόμενη κιόλας ημέρα... ο κτηνίατρος ζητούσε επιτακτικά το ποσό της οφειλής. Μέχρι που έπειτα από δύο ημέρες ο γιατρός φοβήθηκε ότι δεν θα πάρει τα χρήματά του και έστειλε στο κινητό τηλέφωνο ένα εκβιαστικό γραπτό μήνυμα. «Κύριε Κ... το σκυλάκι θα θανατωθεί στις 8 η ώρα της Παρασκευής. Εάν έχετε ενδιαφέρον, το παραλαμβάνετε νωρίτερα».

Για την ιστορία, στη θέα αυτού του μηνύματος, ο παραλήπτης του μηνύματος πήγε στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής, παρέλαβε το ζώο και πλήρωσε 125 ευρώ.

Newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα