ΔΕΙΤΕ: Κάποιοι έκοβαν τούρτα και άλλοι μοίραζαν κόλλυβα στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ!

17:33 6/9/2012 - Πηγή: 24wro

​Ο χάρος βγήκε παγανιά και "πήγε" στα τοπικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ...
σε χωριό του Αγρινίου την ημέρα των γενεθλίων του κόμματος!!! Απίστευτο Κι όμως αληθινό!!! Στις 3 του Σεπτέμβρη, ημέρα ιδρύσεως του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, κάτι παράδοξο συνέβη στο Αγρίνιο!!

Την ώρα κάποιοι τραγουδούσαν το «Happy Birthday» στο αγαπημένο τους κόμμα, περιμένοντας να σβήσουν τα 38 κεράκια της πράσινης τούρτας, κάποιοι άλλοι «έκλαιγαν» από μέσα τους πάνω από τα κόλλυβα, μοιρολογώντας:

«Κλάψε
με, ΠΡΟΕΔΡΕ, κλάψε με τη νύχτα με φεγγάρι

και την αυγούλα με δροσιά, όσο να φέξει ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ήλιος,

να ’ρτουν τ’ αλάφια απ’ τα βουνά, να σε παρηγορήσουν» ....

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.....

Όλα ξεκίνησαν, όταν σύμφωνα με το "Agriniopress.gr", κάποιοι φανατικοί υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισαν να κόψουν τούρτα για τα 38 χρόνια του κόμματος!! Η πράξη αυτή έδωσε αφορμή σε φίλους τους και ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ συντρόφους να σπάσουν μαζί τους πλάκα, δεδομένης της «κατάντιας» της χώρας αλλά και των χαμένων ποσοστών κόμματος!!

Τι έκαναν ;;;

Έβρασαν κόλλυβα, τα στόλισαν και τους επισκέφτηκαν όχι για να γιορτάσουν, αλλά για να κάνουν μνημόσυνο στο κόμμα !!!
Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται, λένε άνθρωποι που ήταν παρόντες στο ξεκαρδιστικό περιστατικό!!! Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν και τελικά όλοι οι παρευρισκόμενοι έκαναν γενέθλια και μνημόσυνο στο πολυαγαπημένο τους ΠΑΣΟΚ, τιμώντας τόσο την τούρτα όσο και τα κόλλυβα, ο καθένας ανάλογα με την επιθυμία του εκείνη τη στιγμή!!

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα