ΔΕΙΤΕ: Καμιά φορά εύχομαι ο γιος μου να είχε πεθάνει!

22:06 19/8/2012 - Πηγή: 24wro

Ξέσπασε η μητέρα του Bale Fielder-Civil...
Για δύο εβδομάδες ο Blake Fielder-Civil, βρισκόταν πάνω σε μία λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου, μετά την υπερβολική δόση αλκοόλ και ναρκωτικών που πήρε.Διατηρήθηκε στη ζωή με τη βοήθεια μηχανημάτων και τελικά κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα την περασμένη Τετάρτη. Η ζωή του όμως, ποτέ δεν θα γίνει φυσιολογική.Τα πρώτα του λόγια όταν άνοιξε τα μάτια του ήταν «Θέλω τη μαμά μου».

«Πάρε με σπίτι μαμά, απλά πάρε με σπίτι», είπε στην μητέρα του Georgette, η οποία του υποσχέθηκε ότι θα γίνει καλά. Αλλά μπορεί να γίνει;

Κάθε νύχτα
παρακαλάει τον Θεό να σώσει τον γιο της, αυτό εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η άτυχη μητέρα. Ο Blake είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

«Πολλοί θεωρούν τον γιο μου καθίκι και πρεζόνι και θα τον ήθελαν νεκρό», εξομολογείται. «Κατηγορήθηκε για την πτώση της Αmy και για την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά».

«Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου τον Blake πως ήταν πριν τα ναρκωτικά και δεν μπορώ. Έχουν κάνει τόσο κακό στην προσωπικότητά του. Στις πιο σκοτεινές στιγμές μου εύχομαι να είχε πεθάνει, για να δώσει τέλος στο μαρτύριό του», λέει.

«Ο Blake έχει επίγνωση ότι είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στη γη, λόγω του θανάτου της Αmy. Δεν δικαιολογώ τον γιο μου αλλά η Amy επέλεξε το πεπρωμένο της όπως κι εκείνος. Αν ήταν ζωντανή σίγουρα θα ήταν δίπλα του τώρα. Είμαι η μητέρα του, δεν μπορώ να του γυρίσω την πλάτη».

Ο πατέρας της Amy Winehouse που πέθανε πέρυσι από ναρκωτικά δήλωσε ότι «ο κόσμος πρέπει να προσευχηθεί για τον Blake γιατί η Amy τον αγαπούσε».

kamikazi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα