ΔΕΙΤΕ: Η διάλεξη της ελληνίδας πορνοστάρ σε πανεπιστήμιο

00:10 1/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η διάλεξη της Ηλέκτρας Γαλανού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προκάλεσε ... "πονοκέφαλο" στις πρυτανικές αρχές. Δείτε φωτογραφίες από το γεγονός και τι έγραψε η ίδια στο Facebook (pics)
Σάλος έχει προκληθεί μετά από τη διάλεξη που έδωσε η πορνοστάρ Ηλέκτρα Γαλανού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στα πλαίσια του "LOVE THIS F****G FEST" που διοργάνωσε η κινηματογραφική ομάδα Ν.Υ.Χ.Τ.Α. του Πανεπιστημίου.
Η πορνοστάρ, που έχει συμπρωταγωνιστήσει με την Τζούλια Αλεξανδράτου, δέχτηκε την πρόταση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας να είναι η επίσημη προσκεκλημένη στο φεστιβάλ που διοργανώθηκε το τριήμερο 13-15 Απριλίου. 
  "Καλησπέρα Αγόρια και Κορίτσια :))) Σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη φιλοξενία σας. Η εμπειρία που έζησα μαζί σας θα μου μείνει αξέχαστη", έγραψε στη σελίδα της ομάδας Ν.Υ.Χ.Τ.Α. στο Facebook η Ηλέκτρα Γαλανού.
  Στη διάλεξη, όπου εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνες γόβες και ανοιχτό μπούστο, μίλησε ανοιχτά για τα ερωτικά φετίχ της, όπως η ποδολαγνεία και η ερωτική συνεύρεση σε δημόσιους χώρους, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στην πανεπιστημιακή κοινότητα.
  "Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα επέτρεπα ποτέ να μπει και να μιλήσει στους φοιτητές. Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν έμαθα το αντικείμενο της ομιλίας αλλά και για την παρουσία της.
Κάλεσα τα παιδιά αυτά, που είναι μέλη της καλλιτεχνικής αυτής οργάνωσης, και μου μίλησαν για την ελευθερία λόγου και ότι δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε", δήλωσε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωάννης Χατζηδημητρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα