ΔΕΙΤΕ: Ελληνικής καταγωγής ηθοποιό έβαλε στο μάτι ο σταρ του ...Twilight

23:51 5/8/2013 - Πηγή: 24wro

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Taylor Lautner και τη...
Marie Avgeropoulos να είναι, εκτός από συμπρωταγωνιστές, και ζευγάρι.

Παίζουν μαζί στο 'Tracers'. O 21χρονος ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του ως λυκάνθρωπος στη σειρά ταινιών 'Twilight' και η 27χρονη συνάδελφός του που την τελευταία τριετία κάνει τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο μάλλον είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τους δύο ηθοποιούς να κάνουν βόλτες οι δυο τους στην Νέα
Υόρκη και εκτός γυρισμάτων, ενώ κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σε κάποιο τους διάλειμμα από το shooting παρακολούθησαν και μία θεατρική παράσταση, με τον Taylor μάλιστα να σηκώνει την τραυματισμένη στο πόδι Marie στους ώμους του μέχρι την είσοδο του θεάτρου.

Η Marie Avgeropoulos, Ελληνοκαναδικής καταγωγής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στις όχθες της λίμνης Superior του Thunder Bay, στο Ontario, στον Καναδά. Ξεκίνησε την υποκριτική της καριέρα στα 21 της, μετά από ανοικτή οντισιόν στο Vancouver και έκτοτε έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές ('Supernatural', '90210' και 'Human Target') καθώς και στις ταινίες 'I Love You, Beth Cooper', 'The Inbetweeners' και '50/50'.

Στο 'Tracers' η Marie ενσαρκώνει τη Nikki, το κορίτσι που γνωρίζει ο ταχυδρόμος με ποδήλατο Lautner, όταν καταδιωκόμενος από τη μαφία καταφεύγει στον κόσμο του parkour.

Η ταινία βρίσκεται ακόμη σε στάδιο παραγωγής και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014

cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα