ΔΕΙΤΕ: Έκανε τα πάντα για να μοιάσει στον Superman και τα κατάφερε!

21:10 7/10/2011 - Πηγή: 24wro
Μοιάζει απίστευτα με τον Superman...
όμως κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο. Η "ψύχωση" του Herbert Chavez από τις Φιλιππίνες με τον υπερήρωα, τον οδήγησε σε σειρά πλαστικών επεμβάσεων ώστε να καταφέρει να μοιάσει στο "είδωλό" του! (pics)

Ο Herbert Chavez, ένας φαν του Superman από τις Φιλιππίνες, είναι τόσο παθιασμένος με τον "Άνθρωπο από ατσάλι" που από το 1995 έως σήμερα έχει υποβληθεί σε ουκ ολίγες σε πλαστικές επεμβάσεις
για να μοιάσει στον αγαπημένο του υπερήρωα.
Σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Marie Lozano των" Bandila News", ο 35χρονος Herbert Chavez έχει αλλάξει δραματικά την εμφάνισή του για να πετύχει το σκοπό του.
Αυξητική στο πηγούνι για την απόκτηση της χαρακτηριστικής σχισμής, ρινοπλαστική για την "αντιγραφή" της μύτης του  Christopher Reeves, ενέσεις σιλικόνης για να κάνει τα χείλη του πιο πλούσια, είναι μόλις μερικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με επιτυχία όπως αποκαλύπτουν οι εικόνες, τις οποίες δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook!


Ο ίδιος δεν παρέλειψε να βάλει εμφυτεύματα στους μηρούς του για να αποκτήσει μια πιο δυναμική εμφάνιση.
 
Η συλλογή του Chavez από αναμνηστικά του Superman, που περιλαμβάνει αγάλματα σε πραγματικό μέγεθος, φιγούρες, είδη ένδυσης, κόμικς και κάθε λογής άλλα πράγματα, είναι πραγματικά τεράστια.

Σύμφωνα με ψυχίατρο που μελέτησε την περίπτωσή του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Bandila, ο "Superman" πιθανότατα πάσχει από Body Dysmorphic Disorder, μια ψυχική ασθένεια κατά την οποία ένα άτομο δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται ένα ελάττωμα της εμφάνισής του.


Keywords
Τυχαία Θέματα