ΔΕΙΤΕ: Διάσημοι που έχουν μπλέξει σε σεξουαλικά σκάνδαλα!

23:01 4/1/2013 - Πηγή: 24wro
H Κινέζα ηθοποιός Ζανγκ Ζιγί πολεμάει να καθαρίσει το όνομά της...
μετά τις πρόσφατες φήμες που βγήκαν στην επιφάνεια και που υποστήριζαν πως είχε σ ε ξ ουαλικές σχέσεις με Κινέζους πολιτικούς με αντάλλαγμα χρήματα.... Η διεθνής σταρ απειλεί πως θα μηνύσει το άτομο που είναι υπεύθυνο για την διάδοση αυτών των κακόβουλων φημών, αποκαλώντας τις «δυσφήμιση και μία σοβαρή περίπτωση συκοφαντίας».
Ενώ ο υπαίτιος δεν έχει κατανομαστεί ακόμα, ορισμένοι δείχνουν την Κινέζα ηθοποιό Φαν Μπίνγκμπινγκ (δεξιά). Ο διάσημος κριτικός ταινιών Μπι Τσενγκ-γκονγκ έγραψε στο microblog του στις 31 Μαίου, λέγοντας πως η Μπίνγκμπινγκ σχεδίαζε αυτή την αντιπαράθεση από τον Μάρτιο. Ο κριτικός κινηματογράφου έγραψε επίσης: 'Μις Φ, δεν έχετε κουραστεί; Αφήστε τις άλλες, είναι απλώς καλύτερες ηθοποιοί (σικ)'.

Αφού τα σχόλιά του άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου, ο Μπι έχει από τότε σβήσει το ποστ του και έχει αρνηθεί πως εμμέσως υπέδειξε την Φαν Μπίνγκμπινγκ ως τον εγκέφαλο πίσω από το σεξουαλικό σκάνδαλο της Ζανγκ Ζιγί.

Η βραβευμένη διεθνής Κινέζα σταρ βρέθηκε μπλεγμένη σε ορισμένες πολύ κακόβουλες φήμες. Την κατηγορούν πως κοιμήθηκε με υψηλόβαθμούς Κινέζους πολιτικούς, συμπεριλαμβάνοντας τον ντροπιασμένο πολιτικό Μπο Χιλάι, με αντάλλαγμα χρήματα.

Αναφορές υποστηρίζουν πως η ηθοποιός έλαβε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για τις σχέσεις της με τον Μπο τα τελευταία χρόνια.

Η Ζιγί αρνείται σφόδρα τους ισχυρισμούς και σχεδιάζει να μηνύσει την εφημερίδα 'Apple Daily', την έκδοση του Χονγκ Κονγκ που έτρεξε πρώτη την ιστορία. Ενώ η ηθοποιός θέλει να της ζητήσουν συγγνώμη, η εφημερίδα λέγεται πως επιμένει στο ρεπορτάζ της.

ρέπει να είσαι και λίγο έξυπνος για να διαλέξεις την σωστή celebrity που θα σαμποτάρεις σ' ένα γυμνό, φωτογραφικό σκάνδαλο! Ο κόσμος αρνήθηκε να πιστέψει όταν εμφανίστηκε μία φωτογραφία με την Τέιλορ Σουίφτ topless ενώ ήταν ξαπλωμένη με ντροπαλό ύφος στο κρεβάτι. Για κάποιον που δεν του αρέσει καν να πίνει ή να παίρνει ναρκωτικά, σαφέστατα και πιστεύουμε την Τέιλορ σ' αυτή την περίπτωση!

Ένα s e x tape που διέρρευσε έδειχνε τον άντρα supermodel Τάισον Μπέκφορντ να το διασκεδάζει, λίγο παραπάνω από το κανονικό, ενώ μιλούσε σε video chat με μία γυναίκα μοντέλο. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην φαντασία σας.

Η σταρ του Mad Men αρνήθηκε την αυθεντικότητα του πακέτου των γυμνών φωτογραφιών της που διέρρευσαν. Προφανώς μπήκαν χάκερ στο κινητό της, ωστόσο οι topless φωτογραφίες της δεν είναι γνήσιες. Οι γυμνές της φωτογραφίες ήταν κυρίως φωτογραφίες που έδειχναν τα πληθωρικά της οπίσθια.

Η κόρη του Λόρενς Φίσμπερν, Μοντάνα, σόκαρε το Χόλιγουντ το 2010 όταν αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σε πορνό σε ηλικία 19 ετών για να κάνει το break που ήθελε στην βιομηχανία του κινηματογράφου. Η Μοντάνα εμπνεύστηκε από το s e x tape της Κιμ Καρντάσιαν και είπε πως «αυτό είναι που προσπαθώ να πετύχω. Να έχω ένα tape να κυκλοφορεί και να παραμένω ένα θετικό άτομο. Όχι μία «porn star». Η νεαρή Φίσμπερν είπε επίσης πως μίλησε στον πατέρα της: «Μου είπε πως τον είχα κάνει να ντρέπεται».

Οι δικηγόροι της Σκάρλετ Γιόχανσον μπορεί να έχουν ζητήσει από διάφορα sites να βγάλουν τις γυμνές της φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, αλλά ξέρετε τι λένε. Ότι βγαίνει στο Internet μένει εκεί για πάντα. Οι φωτογραφίες της σταρ του Avengers έδειχναν τις γυμνές πόζες που είχε τραβήξει η ίδια.

Οι φωτογραφίες της σταρ του Gossip Gilr, Μπλέικ Λάιβλι που είχαν διαρρεύσει, είχαν μεγάλη ομοιότητα με την ίδια την ηθοποιό. Ήταν φωτογραφίες της ξανθιάς που την έδειχναν αισθησιακή και πολύ... γυμνή. Η εκπρόσωπός της ωστόσο αρνήθηκε σθεναρά την αυθεντικότητα των φωτογραφιών.

Φήμες κυκλοφόρησαν πως ένα s e x video του αστέρα του R&B, Usher και της πρώην γυναίκας του Ταμέκα Φόστερ είχε βγει στη γύρα στα media outlets. O Usher υποψιάστηκε πως η ταινία ήταν ένα από τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί από το αυτοκίνητό του κατά την διάρκεια ληστείας το 2009. Το διαζύγιο του ζευγαριού οριστικοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2009. Το video πρέπει να ήταν πολύ παλιό.

Ένας δικαστής εξασφάλισε στην Τζένιφερ Λόπεζ προσωρινούς περιοριστικούς όρους, απαγορεύοντας στον πρώην σύζυγο της σούπερσταρ Οτζάνι Νόα να πουλάει X-rated home videos. Τα video υποτίθεται πως δείχνουν την Λόπεζ «να χαϊδεύει τον εαυτό της» φορώντας προκλητικά ρούχα και ενώ δέχεται ξυλιές.

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η ζωντανή απόδειξη πως η ζωή συνεχίζεται ακόμα και μετά ένα s e x tape που έχει διαρρεύσει. Η σταρ των τηλεοπτικών reality είχε ένα s e x tape που διέρρευσε με τον πρώην φίλο της Ρέι Τζέι, όμως αυτό δεν έκανε κακό στην καριέρα της. Αφού φυσικά κάνουμε υποθέσεις ως προς το τι μετράει η ίδια ως καριέρα...

Δεν γνωρίζουμε εάν πρέπει να γελάσουμε με τo s e x tape της Πάρις Χίλτον, που έφερε τον τίτλο '1 Night in Paris'. H ζωή συνεχίστηκε για την κληρονόμο που τελικά έγινε μία επίσης μία σταρ τηλεοπτικού reality, σαφέστατα λόγω της ταινίας της που διέρρευσε.

msn.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα