ΔΕΙΤΕ: Έκανε δίδυμα για τρίτη φορά

08:20 28/11/2013 - Πηγή: 24wro


Τρεις εγκυμοσύνες, τρία σετ διδύμων, έξι παιδιά....

Είναι η Karen Rodger. Εκείνη και ο σύζυγος της Colin θα χρειάζονται mini van από εδώ και πέρα για να μεταφέρουν ολόκληρη την οικογένεια.

Η 42χρονη Karen έκανε για τρίτη φορά δίδυμα ανεβάζοντας τον αριθμό των παιδιών του ζευγαριού σε έξι. Όταν είπε στον σύζυγο της πως περιμένουν και πάλι δίδυμα εκείνος νόμιζε πως του έκανε πλάκα και χρειάστηκε να πάνε μαζί στο γιατρό για να βεβαιωθεί
πως η γυναίκα του σοβαρολογεί. Μάλιστα, επειδή είχαν συνηθίσει όλα να είναι αγόρια, όταν γεννήθηκαν τα κορίτσια ο Colin παραξενεύτηκε όταν τα είδε και νόμιζε πως κάτι τους έλειπε. Βλέπετε είχαν ζητήσει από το γιατρό να μην τους πεί από πριν το φύλο των παιδιών, γιατί ήθελαν να είναι έκπληξη. Όπως είχαν κάνει και με τις προηγούμενες δυο εγκυμοσύνες.

Ο Lewis και ο Kyle είναι 14, και ο Finn με τον Jude είναι 12. Ευτυχώς αυτό το σετ των διδύμων ήταν κορίτσια. Θα τα ονομάσουν Isla και Rowan.

Ορισμένους μπορεί να τους έπιανε πανικός, κρύος ιδρώτας... Ο Colin και η Karen πάντως λένε πως είναι τρισευτυχισμένοι που το σπίτι τους είναι γεμάτο παιδικές φωνές και γέλια. Και μιας και δεν υπάρχει γυναίκα για να βοηθάει την Karen με όλα αυτά τα παιδιά συν το σπίτι, έχουν γίνει μια υπέροχη ομάδα και ο ένας βοηθάει τον άλλο.

kamarinia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα