ΔΕΙΤΕ: Έχασε το μισό κρανίο του σε καυγά και παρόλα αυτά ζει κανονικά

06:21 1/3/2013 - Πηγή: 24wro

Προσέκρουσε σε τοίχο με αποτέλεσμα να...

του κοπεί το κρανίο στα δύο!

Ο Τζον Εκλς παρέμεινε σε κώμα για δύο ολόκληρες εβδομάδες, ύστερα από τσακωμό με φίλο του, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του. Προσέκρουσε σε τοίχο ύστερα από ένα άτσαλο χτύπημα που δέχθηκε, με αποτέλεσμα να του κοπεί το κρανίο στα δύο.

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι που πέφτουν θύματα ατυχημάτων, μπορούν κι επιβιώνουν χωρίς τμήμα του κρανίου τους. Ένας από αυτούς και ο Τζον Εκλς. Ο 35 ετών Εκλς προσέκρουσε σε τοίχο και του αποκολλήθηκε τμήμα του κρανίου
του. Ο φίλος του, Άντριου Ντοντς φυλακίστηκε για τρία χρόνια.

Το θύμα ήταν αναίσθητο για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας δε, για περισσότερο από δύο μήνες.

Όταν ξύπνησε, ο Εκλς είπε πως πίστεψε πως θα πέθαινε. Ανέφερε, μάλιστα, πως ένιωθε σαν να τον είχε χτυπήσει αμάξι. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο σοκαριστικό για τον άτυχο άνδρα, ο οποίος δεν θυμόταν τίποτα όταν συνήλθε.

Αυτό που είχε συμβεί, ήταν ότι ο φίλος του, Ντοντς, είχε σχέση με τη σύντροφο του Εκλς. Μάλιστα, ο τραυματίας έχει κι ένα παιδί με την πρώην σύντροφό του. Τη νύχτα του ατυχήματος, οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Η κατάσταση του Εκλς εκπλήσσει ευχάριστα τους γιατρούς, καθώς αναρρώνει τάχιστα. Ωστόσο, το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που ο Εκλς ακόμα δεν θυμάται τίποτα, δεν μιλάει με άνεση ενώ έχει και μία παροδική παράλυση στη δεξιά του πλευρά. Λαμβάνει θεραπεία, όμως, και σύντομα θα έχει ανακτήσιε τις γνωστικές του ικανότητες. Οι ιατροί θα του τοποθετήσουν μεταλλική πλάκα στο σημείο του κρανίου του που αποκολλήθηκε.

Ο Εκλς θέλει να επιστρέψει στη δουλειά όσο πιο σύντομα γίνεται, παρά το ότι οι γιατροί του έχουν πει πως τουλάχιστον για έξι μήνες θα πρέπει να απέχει. Ακόμα και αυτό είναι εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο.

a-pistefto
Keywords
Τυχαία Θέματα