ΔΕΙΤΕ: H εκατομμυριούχος καθαρίστρια!

02:20 16/4/2013 - Πηγή: 24wro

H Κινέζα εκατομμυριούχος Γιου Γιοχζέν δουλεύει εδώ και 15 χρόνια ως οδοκαθαρίστρια για να...

δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της! Άλλος στη θέση της μπορεί να καθόταν και να απολάμβανε τη μεγάλη περιουσία του. Όχι όμως και η Κινέζα εκατομμυριούχος Γιου Γιοχζέν, η οποία εδώ και 15 χρόνια δουλεύει ως οδοκαθαρίστρια στην πόλη Wuhen. M” αυτό τον τρόπο, όπως λέει, θέλει να δώσει το παράδειγμα στο γιο της και την κόρη της προκειμένου να καταλάβουν ότι δε μπορεί
να κάθεται κάποιος σπίτι και να τρώει την περιουσία. Τους απείλησε μάλιστα πως αν δε βρουν δουλειά, θα χαρίσει όλα τα λεφτά στο κράτος! Τα παιδιά φαίνεται να υπάκουσαν, αφού ο γιος δουλεύει ως οδηγός λεωφορείου έναντι 2.000 γουάν και η κόρη της ως υπάλληλος γραφείου με μισθό 3.000 γουάν.

Η εργατική Κινέζα σηκώνεται από το 1998 στις 3 το πρωί, έξι μέρες την εβδομάδα και περνάει έξι ώρες καθαρίζοντας ένα συγκεκριμένο κομμάτι δρόμου μήκους 3 χιλιομέτρων!

Όλα αυτά μάλιστα έναντι μισθού 1.420 γουάν, ποσό μάλιστα ιδιαίτερα ασήμαντο σε σχέση με τα ενοίκια που παίρνει από τα εκατοντάδες ακίνητά της!

Η Γιου έχει δει αντίστοιχες περιπτώσεις συγχωριανών της, που έγιναν επίσης πλούσιοι σε μια νύχτα, να καταστρέφονται από τζόγο και ναρκωτικά και σε καμία περίπτωση δε θέλει να της συμβεί το ίδιο.

Η οικογενειακή περιουσία δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’80, όταν η Γιου που εργαζόταν τότε στα χωράφια, μετέτρεψε το σπίτι της σε ξενοδοχείο για τους εργάτες που μετανάστευαν στην περιοχή. Στη συνέχεια αγόρασε και τα γειτονικά, ενώ πήρε και 21 διαμερίσματα από την κυβέρνηση ως αποζημίωση για την απαλλοτρίωση των χωραφιών!

exodosclub
Keywords
Τυχαία Θέματα