Δανία: Θέλουν και οι δύο τους βαθμούς

14:20 30/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η μαχόμενη να αποφύγει τον υποβιβασμό Άαλμποργκ υποδέχεται...
την με ευρωπαϊκές βλέψεις Μίντιλαντ στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 28ης αγνωστικής του πρωταθλήματος στη Δανία.

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ: Η ομάδα του Κεντ Νίλσεν συνεχίζει την εντυπωσιακή της τον τελευταίο καιρό πορεία. Με μόλις μία ήττα αλλά και τρεις νίκες στα έξι της τελευταία ματς δείχνει όλο και περισσότερο  ικανή να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στηριζόμενη κύρια στην πολύ καλή της επίθεση και φιλοδοξεί να πετύχει μία ακόμα νίκη που θα την κάνει
ακόμα πιο αισιόδοξη για τη συνέχεια. Απών για τους γηπεδούχους ο επιθετικός Ντάλσγκορντ και αμφίβολη επίσης εξ αιτίας τραυματισμού είναι η συμμετοχή του μπακ Βέλερ. Τέλος τιμωρημένος είναι ο μέσος Ντουέ.


ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Να ξεπεράσει τόσο το σοκ όσο και την κόπωση από την μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα από την ουραγό Έσμπιεργκ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό  του κυπέλλου καλείται η φιλοξενούμενη ομάδα. Πάντως το πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Γκλεν Ρίντεσχολμ οι «λύκοι» τα πηγαίνουν καλά και είναι αήττητοι στα τελευταία τους τρία ματς όπου έχουν και δύο νίκες. Βασικό τους όπλο η καλή άμυνα αλλά επιθετικά δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί.  Στα προβλήματα η απουσία του αμυντικού Σβιατσένκο ενώ αμφίβολη εξ αιτίας τραυματισμού είναι η συμμετοχή των Σαλάμι και Άλμπαχτσεν.

Στο …ψαχνό: Με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι κύρια ενδιαφέρονται για το κύπελλο (όχι όμως ότι είναι αδιάφοροι και για την διατήρηση τους στην 4αδα) η φορμαρισμένη Άαλμποργκ είναι σε θέση να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στην αποστολή αποφυγή του υποβιβασμού. Ο άσος  πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 2,29 στην 10bet.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα