Δανία: Για την έξοδο στην Ευρώπη

16:00 18/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Μίντιλαντ φιλοξενεί την Οντένσε σ’ ένα ματς, που αναμένεται ...
να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα για τα εισιτήρια που οδηγούν στα Κύπελλα Ευρώπης.










Οι γηπεδούχοι αφενός θέλουν να «σφραγίσουν» την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και αφετέρου να πλησιάσουν την αντίπαλο τους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με θετικό αποτέλεσμα βρίσκονται σε θέση ισχύος για την δεύτερη θέση.






ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΟΝΤΕΝΣΕ






Μίντιλαντ: Σε τραγική κατάσταση με τις τελευταίες εμφανίσεις να θέτουν σε αμφισβήτηση ακόμα και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχασε την Πέμπτη και στην έδρα της Λίνγκμπι με 1-0 και συμπλήρωσε πέντε ματς μακριά από τη νίκη. Πλέον οι διώκτες της έχουν πλησιάσει στους δύο βαθμούς, ενώ η έξοδος στο Τσάμπιονς Λικγ μοιάζει με όνειρο. Δεν μπορεί να υπολογίζει στον αμυντικό Φίσερ (21/2) στο ντέρμπι με την Οντένσε, στο οποίο καλείται με «ξεπλύνει» την ντροπή από την εικόνα που δείχνει.






Οντένσε: Στάθηκε όρθια στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπρόντμπι και έδειξε ότι δικαίως έχει την δεύτερη θέση. Έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το ημίωρο, όμως πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 και δικαιούταν και το κάτι παραπάνω, με βάση την εικόνα της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Τιμωρημένος ο επιθετικός Κρονχ-Ντέλχι (21/10) και τραυματίας ο αμυντικός Σόρενσεν (22/1), για την OB που παραμένει χωρίς ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες.






Στο… ψαχνό






Ματς που «μυρίζει» ισοπαλία αν και οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και θα «παλέψουν» για το καλύτερο. Ελπίζουμε να «κολλήσουν» στην ισοπαλία και να μας πληρώσουν με 3,22 από την 10Bet.com.


bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα