Δ. ΝΟΜΙΚΟΥ: Μιλάει για την εμφάνιση – τούρτα

23:37 10/2/2012 - Πηγή: 24wro
Η Δούκισσα Νομικού είναι το πρώτο πράγμα που θα θυμόμαστε από τα φετινά MadWalk...
Η εμφάνισή της στην πασαρέλα με το φόρεμα – τούρτα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα Media, θετικά και αρνητικά, μέχρι πολύ αρνητικά.

Το φόρεμα πάντως ήταν πολύ sexy, πολύ πιο sexy από αυτό της Katy Perry στο βίντεο του California Gurls, και παραμένει μυστήριο
ο τρόπος με τον οποίο στηρίχθηκαν επάνω στο - καινούργιο και εντυπωσιακό - μπούστο του μοντέλου.

Η ξανθιά καλλονή ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και εξήγησε πώς κατέληξε να το φορέσει.

«Ήταν το Madwalk, ήταν πολύ συγκεκριμένη εκδήλωση, όπου όλο το κλίμα ήταν έτσι και εγώ είχα μπει σε αυτό ακριβώς το concept. Δεν μπόρεσα να το καταλάβω και πάρα πολύ γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή κυκλοφορούσα στα backstage με την ρόμπα. Όταν πια ήλθε η στιγμή να βγάλω τη ρόμπα και να βγω να περπατήσω στην πασαρέλα, ο χρόνος πέρασε τόσο γρήγορα που δεν το συνειδητοποίησα και πάρα πολύ. Όμως, είχα τεράστιο τρακ και αγωνία».

«Είχα πάρει μέρος στο σόου της Σήλιας Κριθαριώτη και πέρυσι. Τότε είχα εμφανιστεί με ένα μακρύ νυφικό που έλαμπε ολόκληρο από τα στρας που είχε πάνω του. Ήταν τύπου πριγκιπικό. Όταν επισκέφθηκα φέτος την Σήλια για να συνεννοηθούμε τί θα παρουσιάσουμε, μου είπε ότι αποκλείεται να κάναμε κάτι καλύτερο από το περυσινό. Οπότε πρέπει να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Εγώ συμφώνησα γιατί την Σήλια την εμπιστεύομαι. Δεν θα μπορούσα να κάνω τέτοιο πράγμα με κανέναν άλλο».

«Μου είχε δείξει, λοιπόν, κάτι άλλο, εξίσου ιδιαίτερο, αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Όταν όμως το ξανασκέφτηκε, επειδή όλο το concept είχε σχέση με ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια και παγωτά αποφάσισε να κάνει αυτό. Μου είπε λοιπόν: Έχω μια καταπληκτική ιδέα. Αφού θα ανοίξεις εσύ το σόου και κατά κάποιο τρόπο θα αποτελείς τη μούσα της βραδιάς, να βγεις με δύο cupcakes και μια φούστα τύπου μαλλί της γριάς», δήλωσε στο Πρωινό Ant1 η Δούκισσα.

Και μέχρι να περπατήσει στην πασαρέλα; «Είχα κάποιους προβληματισμούς, αλλά μετά που κάναμε το fitting και βρήκαμε μέσα από κάποιες λεπτομέρειες πως δεν θα είχαμε κανένα ατύχημα, πείστηκα».
Keywords
Τυχαία Θέματα