Χτύπημα εις... τριπλούν και στέψη στο ΟΑΚΑ

22:33 22/5/2012 - Πηγή: 24wro
Η αμφισβήτηση της κυριαρχίας τους είναι κάτι που δεν μπορούν να ανεχτούν οι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης...
γι' αυτό άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να «χτυπήσουν» εις τριπλούν τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από το δεύτερο τελικό της Πέμπτης, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΣΕΦ,
αλλά ακόμα και όταν το σκορ ήταν στο 83-77 και απέμεναν 19 δευτερόλεπτα για να λήξει το ματς, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς προκάλεσαν... ταχυκαρδίες στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Τις προηγούμενες σεζόν ο Παναθηναϊκός πήγε στον Πειραιά και έκανε «διπλό» με το «καλησπέρα». Τώρα, για την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος, τα τελευταία 14 χρόνια, απαιτείται, απλά, μια αλλαγή διαδρομής. Δεν υπάρχει κανένας, άλλωστε, στις τάξεις των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης και των οπαδών τους, που να έχει την παραμικρή αμφιβολία για την τελική επικράτηση σε αυτή τη μονομαχία των αιωνίων αντιπάλων.
Τη στιγμή που στον Πειραιά έχουν να δουν την κούπα του πρωταθλητή από το… μακρινό 1997, ο Παναθηναϊκός τις συλλέγει μετά… μανίας. Κανένας δεν μπαίνει καν στη σκέψη ότι μπορεί αυτή η συλλογή τίτλων να σταματήσει φέτος. Στην Πόλη, ο εξάστερος υποχρεώθηκε από τα... πουλέν του Ρήγα να μείνει εκτός τελικού. Στην Ελλάδα, σε μια σειρά αγώνων, όπως είναι οι τελικοί της Α1, παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν την ικανότητα να προσπεράσουν κάθε δυσκολία. Ακόμη και τις κακές διαιτησίες. Είναι τέτοια η ποιότητα και η εμπειρία που -πάντα- κάνουν στο φινάλε τη διαφορά.
Οι «πράσινοι» τα έχουν βάλει με τους εαυτούς τους και στόχος δεν είναι άλλος από το 3-1. Γυαλίζει το μάτι τους...
Την Πέμπτη, η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ και εκεί ο Παναθηναϊκός, με 20.000 οπαδούς στο πλευρό του, είναι ήδη πανέτοιμος για το 1-1. Και από τη στιγμή που θα γίνει η αρχή, όλα θα πάρουν το δρόμο τους...
Ένα «διπλό» στο ΣΕΦ (όπως κάθε χρόνο) και απονομή στο ΟΑΚΑ.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα