ΧΡ.ΡΩΠΑ: Δεν αγαπώ καθόλου την τηλεόραση, μου αρέσει το τσαντίρι

16:42 24/8/2012 - Πηγή: 24wro

Η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα μίλησε στο Αχελώος tv και τον Δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα για το θέατρο, την τηλεόραση, τις αγωνίες της και τους στόχους στην Ελλάδα της κρίσης...
Η δημοφιλής ηθοποιός για την κρίση και τις συνέπειές της μίλησε με κοφτά και δεικτικά λόγια:

«Δεν τα πάω καλά με την υποκρισία αυτά που σκέφτομαι έχω συνηθίσει να τα λέω δίχως να μασάζ τα λόγια μου . Παλαιότερα το δάχτυλο ήταν μέσα στο μέλι και δεν μιλάγαμε ανοιχτά . Όλοι είχαν
από ένα μικρό βαζάκι, τα μοιράσανε από το σύστημα για να μας παραπλανήσουνε.»

Όσο για το αν φοβάται συγκεκριμένα πράγματα για το αύριο και τα μελλοντικά της σχέδια, η Χρύσα Ρώπα σημειώνει:

«Δεν έχω ιδιοκτησιακές επιθυμίες, δεν έχω σχέση με την ύλη, νομίζω ότι είμαστε περιστατικοί από την ζωή . Η εξουσία και το χρήμα έχουν μια ανησυχία ιδιαίτερη και ευθύνη, χάσιμο χρόνου, αντίθετα εγώ θέλω μια απλή και ήρεμη ζωή.»

Για την σχέση με την πολιτική η Χρύσα Ρώπα τόνισε:

«Δεν ασχολήθηκα με την πολιτική γιατί δεν έχω γνώσεις είμαι ανιστόρητη και αμόρφωτη, είμαι ηθοποιός. Δεν μπορεί κάποιος να πάει στην Βουλή εάν κάποιος δεν έχει νομικές και οικονομικές γνώσεις.
Η πολιτική είναι πιο απαιτητική τέχνη που δεν την γνωρίζω. Ο Πετσαλνίκος αντιμετώπισε τις αναφορές μου στο πρόσωπο του με χιούμορ, γιατί αυτό είχε αγάπη, απόσταση και χιούμορ.»

Τέλος η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση: «Δεν αγαπώ καθόλου την τηλεόραση, μου αρέσει το τσαντίρι θα συνεχίσω και του χρόνου να το κάνω»

tsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα