Χειροπέδες ξανά για τον πιο… γρήγορο διαρρήκτη της Καβάλας!

11:37 29/1/2013 - Πηγή: 24wro
Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που συνελήφθη για απανωτές διαρρήξεις σε καταστήματα και αυτοκίνητα στην Καβάλα και βρέθηκε ξανά με τις χειροπέδες ο Έλληνας με το ρεκόρ…
ταχύτητας στις κλοπές! Και αυτή τη φορά χτύπησε πέντε φορές μέσα σε λίγη ώρα!

Πιο πολλές ήταν οι ζημιές που προκάλεσε παραβιάζοντας πόρτες ή σπάζοντας τζάμια, παρά η λεία που άρπαξε
ο 23χρονος δράστης! Ο νεαρός μπουκαδόρος διέρρηξε μέσα σε λίγη ώρα δυο αυτοκίνητα και τρία καταστήματα, όμως όλα κι όλα που άρπαξε ήταν 193 ευρώ από τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του μόνο 41,10.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω μέσα στο τελευταίο κατάστημα το οποίο είχε διαρρήξει και κατέσχεσαν τα 25 ευρώ που είχε πάρει από την ταμειακή μηχανή. Η έρευνα αποκάλυψε ότι είχε διαπράξει και τις άλλες τέσσερις διαρρήξεις και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

*** Ένα ψιλικατζίδικο και ένα κρεοπωλείο προσπάθησε να διαρρήξει στον Κρόκο Κοζάνης χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι ένας 58χρονος Έλληνας, αλλά δεν τα κατάφερε και συνελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας. Τις προηγούμενες ημέρες είχε διαρρήξει ένα αρτοποιείο και είχε κλέψει 150 ευρώ, αλλά τα 359,50 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι έχει χτυπήσει και άλλα μαγαζιά στην ευρύτερη περιοχή και συνεχίζουν την έρευνα. Στο μεταξύ, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα