Χαστούκισαν τον Καρχιμάκη σε πανηγύρι στην Κρήτη!

10:26 16/8/2011 - Πηγή: 24wro
Επεισόδιο μεταξύ του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και πολίτη σημειώθηκε...
το βράδυ της παραμονής της Παναγίας, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά, κοντά στη Σητεία.


Σύμφωνα με πληροφορίες από θαμώνες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, ένας άνδρας διαπληκτίσθηκε με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα έντονο επεισόδιο, που μπορεί να έπαιρνε και ακραίες
διαστάσεις, αν δεν επικρατούσε η ψυχραιμία.

"Το επεισόδιο προκάλεσαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ" - όπως είπε στο Cretalive, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος επιβεβαιώνει το επεισόδιο, διαψεύδει, ωστόσο, ότι ο άνδρας χειροδίκησε σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Μ. Καρχιμάκη, η επίσκεψή του στη Μαρωνιά, το βράδυ της Κυριακής, έτυχε εγκάρδιας υποδοχής - τουλάχιστον από την πλειοψηφία των θαμώνων. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πέρασε από όλα τα τραπέζια, χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους, ωστόσο σε ένα από τα τραπέζια - όπου επίσης τον χαιρέτησαν ένθερμα - κάθονταν δύο άτομα, που φέρονται να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών κινήθηκε, μεν, απειλητικά εναντίον του Μ. Καρχιμάκη αλλά και εναντίον του γιου του (!), οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν, δε, και τον απομόνωσαν, βάζοντας τέλος στο περιστατικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα