ΧΑΛΚΙΔΑ: Τον τιμώρησε ο άγιος!

17:16 15/11/2011 - Πηγή: 24wro
Φαίνεται πως ο άγιος τα έβαλε με ένα κλεφτρόνι...
από την Χαλκίδα και πριν προλάβει να χαρεί τα κλοπιμαία, οι αστυνομικοί του έβαλαν χειροπέδες. Το εκκλησάκι του νεκροταφείου Χαλκίδας έβαλε στο μάτι ένας 27χρονος ο οποίος πήγε με άγριες διαθέσεις μιας και ήθελε να το γδύσει.
Βέβαια για να μπει μέσα, τα έσπασε όλα. Πιο συγκεκριμένα έσπασε τα τζάμια από δύο πόρτες και ένα παράθυρο.Χωρίς κανένας να τον πάρει είδηση, βούτηξε έναν επίχρυσο Σταυρό διαστάσεων 30Χ20 περίπου εκατοστών, έναν αντρικό χρυσό σταυρό λαιμού
(από τα τάματα) και έναν ενισχυτή μικροφωνικής εγκαταστάσεως. Ούτε μία μέρα δεν χάρηκε τα κλοπιμαία, το κλεφτρόνι αφού οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, με την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έκαναν έρευνα στην οικία του 27χρονου στη Χαλκίδα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αφού αναγνωρίσθηκαν από τους υπευθύνους του Ιερού Ναού, τους αποδόθηκαν. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής του δράστη και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων.


Keywords
Τυχαία Θέματα