Μπουρούσης: «Δεν είμαι τρελός»

01:05 17/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ο διεθνής σέντερ παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Φως των Σπορ»...
στην οποία παραδέχθηκε πως δεν είναι τρελός να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, εξήγησε πως παρεξηγήθηκε ο χαβαλές με τον οποίο μιλάει, ενώ ξεκαθάρισε πως ουδέποτε θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για την πολύκροτη συνομιλία με τον Μάκη Ψωμιάδη που ουσιαστικά του στοίχισε την παραμονή στον Ολυμπιακό
και την Ελλάδα: «Ήταν μια συνομιλία με τον κύριο Ψωμιάδη, ο οποίος είναι και πατέρας της κοπέλας μου. Όσον αφορά στον τρόπο που μιλάω, όλοι γνωρίζουν και πώς μιλάω και τον χαβαλέ που μπορώ να κάνω. Αναφέρομαι ωστόσο σε κάτι εντελώς νόμιμο. Και στην Εθνική και στις ομάδες μου ουδέποτε έχω ασχοληθεί με κάτι απαγορευμένο. Μέσα από την πρώην ομάδα μου μπορούν να το επιβεβαιώσουν ότι ελάχιστες φορές πήρα συμπληρώματα και το γνωρίζουν όλοι οι αρμόδιοι και οι συμπαίκτες μου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτού. Πήρα συμπληρώματα αυτή τη φορά, αλλά τίποτε παράνομο. Για να ντοπαριστείς όπως λένε ή να πάρεις αυτού του είδους τα φάρμακα πρέπει να πάρεις μια σειρά από απαγορευμένα. Σταδιακή θεραπεία θέλει το ντοπάρισμα, αναγκάστηκα με αυτό που μου έτυχε να τα μάθω. Εγώ δεν είμαι κανένας τρελός να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο γνωρίζοντας τη ζημιά που μπορεί να πάθω. Για να παίξεις κάποια παιχνίδια καλά δεν έχεις ανάγκη τέτοια πράγματα. Εγώ πήρα συμπληρώματα διατροφής αποδεδειγμένα. Έκανα εξετάσεις, όλα τα χρόνια έκανα τεστ και ποτέ δεν υπήρξε κάτι εναντίον μου»
Για το πως αντιμετώπισε τον πρώτο διάλογο που βγήκε στη δημοσιότητα: «Πρώτα από όλα με ψυχραιμία, αφού ήξερα ότι αυτό που είχα πάρει ήταν εντελώς καθαρό. Σίγουρα εσκεμμένα κάποιοι έδωσαν παραπάνω έμφαση στο όνομά μου, και αυτό αποδείχτηκε μέσα από τα κανάλια, sites και εφημερίδες».
Για τη φράση «τελείωσε το φάρμακο»: «Ναι, συμφωνώ. Είναι λάθος μου και το λέω. Ο τρόπος που μιλάω, ο χαβαλές. Και μέσα στα αποδυτήρια λέω τέτοια. Αντί να πω «φέρε ντεπόν», έχω πει «φέρε να φτιαχτούμε»! Τι σημαίνει; Και όλοι το έχουμε κάνει νομίζω. Κάποτε μου είπε ένας παλιός παίκτης ότι έπιναν κόκα κόλα και έλεγαν «φέρε το φάρμακο να σωθούμε». Εντάξει, βγήκε η συνομιλία, αλλά κάνει «μπαμ» ότι κάποιοι ήθελαν να κάνουν κακό και σε εμένα και στο χώρο του μπάσκετ. Εκπροσωπούσα και μία ομάδα, ένα άθλημα. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που συνέβη. Έως την Αμερική έφτασε. Κάποιοι ήθελαν να κακό και σε εμένα για αυτό το θέμα, να κάνουν την κριτική τους και να ασχοληθούν πάρα πολύ με αυτό».
Για το εάν θεωρεί ότι πέρα από την έρευνα κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός εις βάρος του: «Ναι, σίγουρα. Αυτό που είπα από την πρώτη μέρα ήταν: αν τον πεθαμένο τον βάζουν τρία μέτρα κάτω από τη γη, εμένα με έβαλαν δεκαπέντε. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι από αυτή τη συνομιλία έπαθα μεγάλη ζημιά και ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος».
Για το εάν η συνομιλία φαίνεται ύποπτη: «Ναι, όντως φαίνεται ύποπτη για όποιον δεν με γνωρίζει. Ξέρω ότι είμαι καθαρός και ότι δεν έχω πάρει απαγορευμένη ουσία. Πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει σ
Keywords
Τυχαία Θέματα